Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ιωάννινα: 66χρονος είχε ολόκληρο θερμοκήπιο για να καλλιεργεί κάνναβη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 66χχρονος Έλληνας στο Δήμο Ζίτσας, ο οποίος είχε μετατρέψει ένα θερμοκήπιο σε φυτώριο κάνναβης.
Κατά την έρευνα της αστυνομίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο θερμοκήπιο, 24 δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα κάνναβης, βάρους 1.526 γραμμαρίων, 1.400 ευρώ και ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης, στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 1.492 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 34,2 γραμμαρίων, μία συσκευασία με σπόρους ακατέργαστης κάνναβης, σκαπτικά εργαλεία, λάστιχα ποτίσματος και λοιπός εξοπλισμός για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, πληθώρα νάιλον συσκευασιών για την αποθήκευση των ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 66χρονος για τις παράνομες συναλλαγές του.

Σημειώνεται ότι, όλα τα δενδρύλλια που εκριζώθηκαν ήταν σε πλήρη ανάπτυξη, ενώ το ύψος τους κυμαινόταν από 1 έως και 3 μέτρα περίπου.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.



Πηγή: iefimerida.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια