Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

52χρονος πρωταγωνιστής μεγάλης αναστάτωσης στο Μεσολόγγι: τρόμαξε κόσμο, δάγκωσε αστυνομικούς και χτύπησε περιπολικό

52χρονος υπήρξε πρωταγωνιστής επεισοδιακής νύχτα χθες στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου. 



Μέσα σε λίγες ώρες «κατάφερε» να προκαλέσει αναστάτωση στο Ευηνοχώρι, να συγκρουστεί με περιπολικό και επιτεθεί και να δαγκώσει αστυνομικούς. Πλέον συνελήφθη και πήρε το δρόμο για την ψυχιατρική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή αν και οι πληροφορίες είναι ακόμη σχετικά συγκεχυμένες: ο 52χρονος εμφανίστηκε στην κατοικία 56χρονου στο Ευηνοχώρι προκαλώντας αναστάτωση. Μεταξύ άλλων χτυπούσε το κεφάλι του στην πόρτα της οικίας τρομάζοντας τους ενοίκους.


Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία , ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της και άρχισαν οι αναζητήσεις. Ο θερμόαιμος άνδρας εντοπίστηκε κάπου  στην περιοχή του Αιτωλικού οδηγώντας το όχημα του. Ξεκίνησε καταδίωξη κατά την οποία δεν δίστασε να συγκρουστεί με περιπολικό. Εν συνεχεία, αν και ακινητοποιήθηκε, η σύλληψη του δεν ήταν εύκολη υπόθεση… Σωματώδης γαρ επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς τους οποίους μάλιστα φέρεται να δάγκωσε.


Τελικά αστυνομικοί του τμήματος Αιτωλικού του πέρασαν χειροπέδες. Ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και οδηγήθηκε στο Ρίο. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για αντίσταση κατά της Αρχής και πρόκλησης σωματικών βλαβών και φθορών.


agrinionews.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια