Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρωσία: Θυμωμένος επιχειρηματίας πλήρωσε το χρέος του με 4,6 εκατομμύρια νομίσματα!


Ένας θυμωμένος επιχειρηματίας από την πόλη Kirov της Ρωσίας αποφάσισε να πληρώσει το χρέος του με εκατομμύρια νομίσματα!

Ο Ρώσος, που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, μετέβη στα γραφεία της υπηρεσίας κρατικών δικαστικών επιμελητών (FSSP) με την ιδέα να εξοφλήσει μια οφειλή ασφαλιστικών συμβολαίων με 4,6 εκατ. νομίσματα της χαμηλότερης αξίας της χώρας του, έτσι ώστε να δείξει την αγανάκτησή του που βρέθηκε να χρωστάει.

Μάλιστα, για να καταφέρει να αποπληρώσει το ποσό των 46.700 ρουβλιών που του αναλογούσε, χρειάστηκε να κάνει αρκετές διαδρομές, κάτι που τελικά δεν τον αποθάρρυνε καθόλου από το σχέδιο που είχε κατά νου.

«Για να εξοφλήσει το χρέος του τοποθέτησε τα κέρματα μέσα σε (έξι ή επτά) τσάντες και σε ένα χαρτοκιβώτιο από γλειφιτζούρια», ανέφερε μέλος της FSSP.

Ο δικαστικός επιμελητής που ήταν υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη υπόθεση, δεν έδειξε να ενοχλείται από τη συμπεριφορά του επιχειρηματία και έκανε δεκτή την πληρωμή με τα κέρματα, όσο κουραστική κι αν ήταν. Ενδεικτικά, για να γίνει η σωστή καταμέτρηση, αρκετοί υπάλληλοι της Υπηρεσίας μετρούσαν για αρκετή ώρα τα νομίσματα με τον οργισμένο οφειλέτη να έπρεπε να παραμείνει στο χώρο έως ότου ολοκληρωνόταν η διαδικασία.


Πηγή: now24.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια