Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάνδημο το τελευταίο αντίο στον 46χρονο αστυνομικό Χρήστο Γκόλια

Πάνδημο ήταν το τελευταίο αντίο που είπαν εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι και



 συνάδελφοι στο χαμογελαστό παιδί από τη Νέα Ιωνία Χρήστο Γκόλια που «έφυγε» από τη ζωή εντελώς απρόσμενα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του. Στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριεας στη Νέα Ιωνία, αισθητή ήταν η παρουσία εκατοντάδων αστυνομικών με τους οποίους υπηρέτησε μαζί σε διάφορες υπηρεσίες της Α.Δ. Μαγνησίας.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου Χρήστου, Ζωγραφιά η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει οτι έχασε το παιδί της τόσο πρόωρα. Αισθήματα απέραντης θλίψης και για τα δυο του αδέρφια Δημήτρη και Μαρία-Λίζα οι οποίοι δεν έφυγαν στιγμή από το πλευρό της μητέρας τους.

Στους αποχαιρετιστήριους λόγους τους ο εκπρόσωπος των αστυνομικών και της Ισραηλίτικης Κοινότητας Βόλου όπου εκτελούσε συχνά υπηρεσία ο Χρήστος, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το ήθος του, τον χαρακτήρα του και την χαρακτηριστική ευγένειά του για την οποία τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν όλοι. Σεβόμενοι την επιθυμία της οικογένειας, δεν κατατέθηκαν στεφάνια παρά μόνο ένα, αυτό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. 

Αντί στεφάνων η οικογένεια ζήτησε τα χρήματα να κατατεθούν στο Σύλλογο Γονένων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Στη νεκρώσιμη ακολουθία παρέστη ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Ταξίαρχος Ιωάννης Τόλιας και όλοι οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της Α.Δ. Μαγνησίας.

Τη σκεπασμένη με την ελληνική σημαία, σορό του 46χρονου Χρήστου κουβάλησαν στα χέρια συνάδελφοί του με δάκρυα στα μάτια, ενώ ένοπλο άγημα της Ελληνικής Αστυνομίας του απέδιδε τιμές καθώς οι παρευρισκόμενοι τον αποχαιρετούσαν με ένα δυνατό χειροκρότημα.

magnesianews.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια