Συνελήφθησαν 35 άτομα το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ερευνών που πραγματοποιούνται συστηματικά από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της ΓΑΔΘ για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν συνολικά 35 άτομα για διάφορα αδικήματα.
 
Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:
Τέσσερα  άτομα για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης νεαρού, ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες χθες, με δύο συνεργούς του που επίσης συνελήφθησαν, αφαίρεσε μοτοσικλέτα από την περιοχή της Σταυρούπολης. Το ίδιο άτομο, σε προγενέστερο χρόνο προέβη σε κλοπή δικύκλου και σε διάρρηξη δύο οικιών από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα και αντικείμενα.
 
Επτά άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, δύο άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Δύο άτομα για παράβαση Νόμου περί Τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
 
Είκοσι άτομα καθώς στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια. Επιπλέον βεβαιώθηκαν 19 πταισματικές παραβάσεις κατ' εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ' αμοιβή Προσώπων. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
_