Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που συνελήφθη για ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί

 Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 34χρονος Χαλκιδέος που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (20-08-2017) στη Νέα Αρτάκη, κατηγορούμενος για διάπραξη
ληστείας και απόπειρας ληστείας, σε βάρος δύο οδηγών ταξί...

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Χαλκίδας, βραδινές ώρες της (16-08-2017), σε περιοχή της Χαλκίδας, ο φερόμενος δράστης, μεταφερόμενος ως επιβάτης από Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ), απείλησε με μαχαίρι τον ημεδαπό οδηγό του οχήματος και κατάφερε να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Επιπλέον, το βράδυ της Κυριακής (20-08-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Νέας Αρτάκης, ο ίδιος δράστης μεταφερόμενος ως επιβάτης από Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ), απείλησε με μαχαίρι τον ημεδαπό οδηγό του οχήματος, πλην όμως ο οδηγός αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Χαλκίδας, ο δράστης εντοπίστηκε, ομολόγησε τις πράξεις του και συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο από την κατοχή του.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Χρήστο Θεοφίλη, ο 34χρονος οδηγήθηκε στον Ανακριτή Χαλκίδας και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές.

πηγή: eviazoom
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια