Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εσείς θα πληρώνατε 30.000 δολάρια γι’ αυτό το βιβλίο ζωγραφικής;


Η τιμή του φτάνει τα 30.850 δολάρια και αποτελεί το πιο πολυτελές στο είδος του.

Πρόκειται για το βιβλίο ζωγραφικής Bespoke Coloring Book, το οποίο διαθέτει 10 σελίδες, που θα σχεδιάσει ανάλογα με τις επιθυμίες σας, ο γνωστός εικονογράφος Ian Beck.

Τα τελευταία χρόνια, τα μπλοκ χρωματίσματος για τους ενήλικους έχουν γίνει πολύ δημοφιλή, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που τα χρησιμοποιούν για να ηρεμήσουν και να διώξουν το άγχος και το στρες της καθημερινότητας.


Όμως, η εταιρεία πολυτελών υπηρεσιών και αγαθών Very First To, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μπλοκ ζωγραφικής για πλούσιους, αφού μετά από έρευνά της, αντιλήφθηκε ότι δεν υπήρχε κάτι τέτοιο στην αγορά.

Το Bespoke Coloring Book είναι μοναδικό για τον κάθε αγοραστή, αφού τα σχέδια στις σελίδες του βγαίνουν με βάση τις προτιμήσεις του, από το χέρι του Beck, ο οποίος είχε επιμεληθεί το εξώφυλλο του εμβληματικού άλμπουμ «Goodbye Yellow Brick Road» του Elton John.


Αφού ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης συναντηθεί με το μέλλοντα αγοραστή του μπλοκ, θα μάθει διάφορα για τη ζωή του, όπως για τα ενδιαφέροντα και την οικογένειά του, καθώς και για τα πιο σημαντικά γεγονότα αυτής. Αμέσως μετά, θα αρχίσει να δουλεύει το βιβλίο με σχέδια εμπνευσμένα από τις παραπάνω πληροφορίες.

Τα σχέδια ζωγραφίζονται πάνω σε χειροποίητο χαρτί, ενώ η βιβλιοδεσία του γίνεται σε παραδοσιακό εργαστήριο. Το εξώφυλλό του είναι από δέρμα και φέρει το όνομα του κάθε ιδιοκτήτη, τυπωμένο με χρυσό.


Αν η τσέπη σας αντέχει και θέλετε να έχετε ένα τέτοιου είδους άλμπουμ, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ομώνυμη σελίδα της εταιρείας και να το παραγγείλετε.


Πηγή: athensmagazine.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια