Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δυτ. Αχαία: Θύμα απαγωγής ο 21χρονος που βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι

Θύμα απαγωγής φαίνεται να ήταν ο 21χρονος Πακιστανός το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε

 κανάλι δύο περίπου μέτρων στη δυτική Αχαΐα, όπως αποκάλυψε χθες το tempo24.gr. Πιο συγκεκριμένα, η η σορός του 21χρονου εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, σε αρδευτικό κανάλι σε αγροτική περιοχή κοντά στη Λακόπετρα Αχαΐας, με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να σχετίζεται με υπόθεση απαγωγής, η οποία εδώ και δύο μήνες απασχολούσε την αστυνομία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες της απαγωγής είχαν απαιτήσει από την οικογένεια του θύματος λύτρα προκειμένου να τον απελευθερώσουν.
Οι έρευνες των αρχών είχαν στοχεύσει ως πιθανούς δράστες ομοεθνείς του άνδρα. Πληροφορίες αναφέρουν οτι έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Πατρών τρεις Πακιστανοί και από την προανάκριση θα ξεκαθαριστεί εάν έχουν εμπλοκή με τον θάνατο του άτυχου εργάτη.
Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πατρών και του τμήματος Ασφαλείας δυτικής Αχαΐας, για την εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας 21χρονου αλλοδαπού υπήκοου Πακιστάν, που είχε εξαφανιστεί τον προηγούμενο μήνα. Η σορός του θύματος έχει εντοπιστεί σε χωριό της δυτικής Αχαΐας».
tempo24.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια