Απίστευτο! Κολυμπάει 2 χλμ κάθε μέρα για να πάει … στη δουλειά του!


Κολυμπάει καθημερινά στον ποταμό Isar στο Μόναχο της Γερμανίας σε μία απόσταση 2 χλμ για να πάει στη δουλειά του.


Όπως αναφέρει το BBC, ο Benjamin David κάθε μέρα συσκευάζει το φορητό του υπολογιστή, το κοστούμι και τα παπούτσια του σε μια αδιάβροχη τσάντα, την βάζει στην πλάτη του και ξεκινά το ταξίδι του.

«Πηγαίνω στη δουλειά μου όχι με λεωφορείο ούτε με αυτοκίνητο ή άλλο μέσο, αλλά κολυμπώντας στο ποτάμι, καλύπτοντας καθημερινά μια απόσταση 2 χιλιομέτρων», λέει ο ίδιος. «Η κίνηση στο δρόμο δίπλα στον ποταμό είναι μεγάλη και ενοχλητική. Σου σπάει τα νεύρα, ενώ το κολύμπι με χαλαρώνει και με ηρεμεί», συμπληρώνει.


Ένας σχεδιαστής από τη Βασιλεία έφτιαξε την τσάντα όπου αποθηκεύει τα πράγματά του, η οποία φουσκώνει και λειτουργεί σαν σημαδούρα, ενώ είναι απολύτως αδιάβροχη.

«Φοράω σανδάλια για να μην βλάψω τα πόδια μου σε γυαλιά ή σκουριασμένα αντικείμενα που υπάρχουν στο ποτάμι. Το νερό προέρχεται από τις Άλπεις και το καλοκαίρι είναι πιο ζεστό, οπότε ανάλογα με την εποχή και τη θερμοκρασία θα βάλω ένα απλό μαγιό ή μια ειδική στολή. Το καλοκαίρι κολυμπάω δύο φορές την ημέρα αλλά το χειμώνα το περιορίζω γιατί κάνει πολύ κρύο. Μόλις φτάσω, σκουπίζομαι, αλλάζω ρούχα και παραγγέλνω ένα ζεστό καφέ. Μετά πηγαίνω στο γραφείο. Μάλιστα, κάποιοι συνάδελφοι έχουν κολυμπήσει μαζί μου αρκετές φορές», περιγράφει στο BBC.Πηγή: perierga.gr
_