Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μία … selfie ήταν αρκετή για να βρουν αυτοί οι άνθρωποι τον μπελά τους!


Οι φωτογραφίες selfies αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια μόδα που καλά κρατεί με πιστούς και φανατικούς οπαδούς.

Πλέον σχεδόν όλοι βγάζουμε selfies σε κάθε στιγμή της ζωής μας, χαρούμενη ή λυπημένη, μόνοι μας ή με παρέα.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πηγαίνουν πουθενά χωρίς να απαθανατίσουν τον εαυτό τους, αλλά αυτό μπορεί να αποβεί καταστροφικό. Ο ενθουσιασμός μας να δείξουμε στους διαδικτυακούς μας φίλους τις στιγμές μας καμιά φορά μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες.

Μπορεί να συμβεί το πιο απλό του να έχουμε πει σε κάποιον ψέματα και να έχουμε αρνηθεί μια πρόσκληση, ενώ παράλληλα να φωτογραφιζόμαστε κάπου αλλού, μέχρι το ακραίο που δεν μπορούμε να φανταστούμε όπως το να συλληφθεί κάποιος. Αφέλεια της στιγμής ή απλά χαμηλή νοημοσύνη; Ό,τι από τα δύο και αν ισχύει, κάποιοι άνθρωποι βρήκαν πραγματικά τον μπελά τους από μια selfie.

Η έγκυος που φωτογράφισε την κοιλιά της


Αυτή η γυναίκα αποφάσισε να ανεβάσει στο Facebook μια φωτογραφία με την κοιλιά της, όπως κάνουν πολλές έγκυες γυναίκες. Στην αρχή όλοι σχολίαζαν θετικά και έπαιρνε likes, αλλά μετά από 3 μέρες κάποιοι πιο παρατηρητικοί είδαν πως στο σκαμνάκι που φαίνεται πίσω της υπάρχουν ναρκωτικά και μια σύριγγα, ενώ η ίδια δεν μπορούσε να ισχυριστεί ότι δεν έκανε εκείνη χρήση, αφού φορούσε μια ελαστική κορδέλα στο μπράτσο.

Εν τέλει ανακαλύφθηκε πως η γυναίκα κατηγορούνταν για μερικά ακόμη αδικήματα, όπως οδήγηση χωρίς άδεια, απάτη με πιστωτικές κάρτες και με το κακούργημα απόκτησης περιουσίας με δόλο.

Τον κάρφωσαν τα γυαλιά του


Αυτός ο άντρας αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία μια μέρα πριν το γάμο του για να δηλώσει πόσο φοβισμένος, αλλά και ενθουσιασμένος είναι που παντρεύεται και την ανέβασε στο Twitter. Όπως φαίνεται, όμως, από τα γυαλιά του η φωτογραφία τραβήχτηκε καθώς οδηγούσε.

Δυστυχώς για αυτόν την είδε και ένας αστυνομικός ο οποίος του απάντησε ότι εξαιτίας κάποιων που έχουν την ίδια ηλιθιότητα με αυτόν κάποιοι άνθρωποι πεθαίνουν. Μάλιστα από τον επίσημο λογαριασμό της Αστυνομίας του έγραψαν tweet «Περάστε να παραλάβετε το δώρο γάμου. 200£ και 6 πόντους».

Ο ύποπτος για ληστεία που καρφώθηκε απ’ τη Lamborghini


Αυτός ο άνδρας ήταν βασικός ύποπτος μιας συμμορίας, οι οποίοι είχαν ντυθεί αστυνομικοί και είχαν αποσπάσει 15 εκατομμύρια δολάρια από ένα κεντρικό αεροδρόμιο της Νότιας Αφρικής. Αφού αυτός και οι συνεργάτες του, όμως, ανέβασαν φωτογραφίες με πανάκριβα αμάξια στο ίντερνετ ταυτοποιήθηκαν και τους συνέλαβαν.

Υπάλληλος έκλεψε γούνα 13.000$ και την ανέβασε στο Instagram


Μια γυναίκα 39 χρονών εργαζόταν για έναν οίκο υψηλής ραπτικής και ήταν υπεύθυνη για την απογραφή. Ξαφνικά μια γούνα 13.000 δολαρίων εξαφανίστηκε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είδε φωτογραφίες της υπαλλήλου στο Instagram με τη συγκεκριμένη γούνα. Η ανάγκη της να είναι καλοντυμένη την οδήγησε σε αυτή τη σίγουρα αφελή πράξη.

Πυρομανής κατέστρεψε 97.000 στρέμματα και το κατέγραψε σε βίντεο


Ο εμπρηστής που προκάλεσε την πύρινη λαίλαπα στην Καλιφόρνια που έκαιγε για 27 ολόκληρες ημέρες κατέγραψε ένα βίντεο με το κινητό του για να το στείλει στην αγαπημένη του δείχνοντας τους καπνούς και προσποιούμενος τον εγκλωβισμένο. Στη συνέχεια το έδειξε στον πυροσβέστη που τον «έσωσε» και κρίθηκε η σημαντικότητα του βίντεο. Στο τέλος ο ένοχος συνελήφθη και παραδέχτηκε την πράξη του.

Αστυνομικός βγάζει selfie κατά τη διάρκεια αυτοκτονίας


Το στιγμιότυπο αυτό τραβήχτηκε στην Άγκυρα, την πρωτεύουσα της Τουρκίας. Όπως φαίνεται ο αστυνομικός τραβάει μια selfie με το κινητό του τηλέφωνο, ενώ σε ελάχιστη απόσταση βρίσκεται ένας άντρας, ο οποίος έχει κρεμαστεί στη γέφυρα. Τελικά ο άνθρωπος αυτοκτόνησε και οι αστυνομικοί κατάλαβαν στην πορεία τι είχαν αφήσει να συμβεί για χάρη της φωτογραφίας.

Selfies με όπλα


Ο 21χρονος πόζαρε στο Facebook με ένα πυροβόλο όπλο, αλλά βρέθηκαν κάποιοι να δώσουν ένορκη κατάθεση για τον ίδιο ο οποίος είχε πάρει το όπλο από ένα μαγαζί και είχε αποσπάσει και 7.000 δολάρια, ενώ είχε πραγματοποιήσει και ληστεία σε τράπεζα στο Michigan και άλλες ληστείες σε άλλα καταστήματα. Η εγωκεντρικότητά του, όμως, τον οδήγησε στη φυλακή.

Η γυμvή φωτογραφία μιας ηλικιωμένης στο Snapchat


Η playmate του 2015 βρέθηκε στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου μπροστά σε μια ηλικιωμένη κυρία που έκανε ντουζ και την ανέβασε στο Snapchat γράφοντας «Αν δεν μπορώ να το ξεχάσω εγώ αυτό, τότε δεν μπορείτε ούτε εσείς». Φυσικά άμεσα απαγορεύτηκε η είσοδος σε όλα τα γυμναστήρια της αλυσίδας ενώ καταδικάστηκε σε 30 μέρες κοινωνικής εργασίας και 3 χρόνια υπό περιορισμό για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.


Πηγή: aggouria.net
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια