Μπλόκο της άμεσης δράσης στον βουλευτή με την ανασφάλιστη Porsche που κατήγγειλε τους ... αστυνομικούς

Λάβαμε και δημοσιοποιούμε εξαιρετικού ενδιαφέροντος επιστολή και φωτογραφικό υλικό από αναγνώστη του bloko.gr με τίτλο επιλογής Άμεση Δράση – «Ανασφάλιστη»
Porsche: 1-0

Σαββάτο βράδυ, Γκάζι, κάτω από το σπίτι μου. Περιπολικό της Άμεσης Δράσης έχει σταματήσει μία Porsche. Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ που είχα δει αυτή την Porsche μαζί με τον φαλακρό οδηγό της, αλλά το μόνο που μπορούσα να κάνω εκείνη τη στιγμή ήταν μόνο να ακούω την στιχομυθία μεταξύ του αστυνομικού και του παραβάτη. 

Τελικά, αυτό το πανάκριβο αμάξι ήταν ανασφάλιστο και ο οδηγός του δίχως δίπλωμα. Εκείνη την στιγμή, θυμήθηκα ότι είναι ο αποκαλούμενος από τα ΜΜΕ «Βουλευτής με την Porsche». Κάθομαι και σκέφτομαι, πως γίνεται ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αιρετός και ενώ μας εκπροσωπεί στη Βουλή, παίρνοντας χιλιάδες ευρώ το μήνα και έχοντας παράλληλα τόσες βουλευτικές ασυλίες και φοροαπαλλαγές, να μη διαθέτει 100-200€ για να ασφαλίσει το υπερπολυτελές ΙΧΕ που οδηγεί και επιπλέον χωρίς άδεια ικανότητος, σε αντίθεση με εμένα, που ενώ είμαι ένας απλός φορολογούμενος πολίτης και άνεργος εδώ και πέντε χρόνια, κατέθεσα τις πινακίδες για το 15ετιας ΙΧΕ μου, έχοντας τον φόβο του να μπω φυλακή από πιθανά χρέη και προσπαθώντας να είμαι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις. 

Εδώ, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής είχε αποστείλει επιστολή με την βουλευτική του ιδιότητα προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας αναφέροντας ότι οι επιληφθέντες αστυνομικοί σε περιστατικό που έγινε κατά το παρελθόν, έκαναν πλημμελώς τη δουλειά τους, χαρακτηρίζοντας τους ως αντί-επαγγελματίες και βαριεστημένους, με αποτέλεσμα να κινηθεί πειθαρχική διαδικασία εναντίον τους. 

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά της Άμεσης Δράσης που κάνουν τη δουλειά του σωστά, χωρίς να παραβλέπουν τίποτα και τολμούν να είναι δίκαιοι, να φέρονται ισότιμα σε όλους και να μην «χαμπαριάζουν» ιδιότητες και οφίτσια κάποιων και ιδιαίτερα βουλευτών, που τις καπηλεύονται και τις χρησιμοποιούν σε βάρος εκείνων που τους εξέλεξαν στο δημόσιο βίο. 

Με εκτίμηση, 


_