Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία ΠΕΑΛΣ: Αφήνουν χωρίς χώρο στάθμευσης τα στελέχη του Λ.Σ ή θα τους βάλουν να πληρώνουν;

Το τελευταίο διάστημα η ΠΕΑΛΣ γίνεται κοινωνός πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες ο χώρος



 στάθμευσης που έχει διαμορφωθεί εκτός του οριοθετημένου προαυλίου χώρου του κτιρίου ΥΝΑΝΠ και χρησιμοποιείται από το στρατιωτικό αλλά και το πολιτικό προσωπικό του ΥΝΑΝΠ, πρόκειται να μετατραπεί σε ιδιωτικό PARKING με ότι αυτό συνεπάγεται για τα στελέχη.

Επειδή σε κάθε περίπτωση το τελευταίο που θα περιμέναμε είναι η εκμετάλλευση του προσωπικού του ΥΝΑΝΠ, στρατιωτικού και πολιτικού, με απώτερο σκοπό το κέρδος ιδιωτών αλλά κι επειδή τελευταία όλα μοιάζουν πιθανά και για να μη βρεθούμε «προ εκπλήξεως», η ΠΕΑΛΣ εκφράζει προς κάθε κατεύθυνση την αντίθεσή της σε μια τέτοια εξέλιξη και τονίζει ότι μια τέτοια ενέργεια ειδικά σε μια εποχή που η οικονομική κρίση επηρέασε κι επηρεάζει αρνητικά, όχι μόνο την υπηρεσιακή αλλά και την προσωπική – οικονομική ζωή των στελεχών του Λ.Σ, που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον οικογενειακό προϋπολογισμό δεν είναι δυνατόν να γίνει ποτέ αποδεκτή, ιδιαίτερα δε αφού δεν υπάρχει καμία άλλη αξιόπιστη εναλλακτική στη μετακίνηση του προσωπικού πέραν του Ι.Χ. οχήματός τους.

 Άλλωστε το κτίριο ΥΝΑΝΠ δυστυχώς - όπως πολλές φορές και στο παρελθόν έχουμε τονίσει - βρίσκεται σχετικά απομονωμένο, μακριά από μέσα μαζικής μεταφοράς με τακτική ροή, καθιστώντας τη μετακίνηση από και προς το κτίριο του ΥΝΑΝΠ εξαιρετικά δύσκολη και πολλές φορές αδύνατη.

Επίσης εκφράζουμε και την απορία μας σχετικά με το πως μπορεί να είναι δυνατή μια τέτοια εξέλιξη όταν προηγουμένως δεν έχει εξασφαλιστεί έτερος χώρος στάθμευσης πλησίον του Υπουργείου, δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός τακτικής λεωφορειακής σύνδεσης του κτιρίου ΥΝΑΝΠ με τους σταθμούς του Μετρό Αιγάλεω και Ηλεκτρικό και Προαστιακό Πειραιά για την διευκόλυνση των μετακινήσεων των εργαζομένων όπως συνέβη στην περίπτωση του Υπουργείου Οικονομικών (Κτίριο Κεράνη, Πειραιάς) ή έστω συχνότερης διέλευσης των λεωφορείων του ΟΛΠ.

Σε κάθε περίπτωση ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει λύση πριν καν δημιουργηθεί το πρόβλημα και θα είναι ανάλογη της προσφοράς των στελεχών ΛΣ στο λιμάνι του Πειραιά και γενικότερα στη ναυτιλία.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Σπύρος Πασσάκος Γιάννης Παπαδάκης

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια