Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ινδία: Παρουσιάστρια της τηλεόρασης χάνει τη ζωή της από φοίνικα που έπεσε πάνω της!


Τη στιγμή που ένας φοίνικας καταπλακώνει μία 58χρονη παρουσιάστρια της τηλεόρασης, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό της κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην Ινδία.

Το τραγικό της υπόθεσης, είναι ότι η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε υπογράψει αίτηση μαζί με τους υπόλοιπους κάτοικους της περιοχής για την κοπή του δέντρου που της στοίχισε τη ζωή, μόλις λίγους μήνες νωρίτερα, με τους αρμόδιους να επικαλούνται ότι το φοινικόδεντρο ήταν σε καλή κατάσταση και δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί η απομάκρυνσή του.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Η Kanchan Nath, περπατούσε, περνώντας από μια σειρά καταστημάτων, στην επιστροφή της από ένα μάθημα γιόγκα στην πόλη Βομβάη της Ινδίας.

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καταγράφει τη στιγμή που το φοινικόδεντρο 7,5 περίπου μέτρων καταρρέει και πέφτει πάνω στην ανυποψίαστη γυναίκα, ακριβώς την ώρα που διάβαινε το σημείο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της.

Κατά συνέπεια η παρουσιάστρια, η οποία εργαζόταν για λογαριασμό του ινδικού κρατικού καναλιού Doordarshan, ακινητοποιείται στο έδαφος από το βάρος του φοίνικα.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση περαστικών και ιδιοκτητών των γύρω καταστημάτων, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα και να την μεταφέρουν λίγα μέτρα πιο πέρα. Ωστόσο, μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 58χρονη υπέστη εκτεταμένες εγκεφαλικές βλάβες, εξαιτίας της σφοδρότητας της πτώσης.

Προσοχή, το βίντεο περιέχει δραματικές και σκληρές σκηνές.



Πηγή: now24.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια