Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έτσι θα μπλοκάρεις τις ανεπιθύμητες κλήσεις στο κινητό σου!


Υπάρχουν φορές που θέλει να μπλοκάρεις στο κινητό σου ανεπιθύμητες κλήσεις, όπως είναι κλήσεις από μία ενοχλητική πρώην που δεν μπορεί να καταλάβει ότι πρέπει να σταματήσει να σε ενοχλεί ή ακόμη και να θέλεις να μπλοκάρεις κάποια τράπεζα ή κάποια εταιρεία που σε ζαλίζει προσπαθώντας να σου πουλήσει κάποιο προϊόν.

Όλους αυτούς λοιπόν μπορείς πολύ εύκολα να τους βάλεις στη λίστα φραγής, ανεξάρτητα από το ποια υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιούν.

Βέβαια, η διαδικασία αυτή διαφέρει από κινητό σε κινητό ή ακόμη πιο συγκεκριμένα, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα του smartphone σου. Στη συνέχεια μπορείς να δεις αναλυτικά το πώς να το καταφέρεις είτε έχεις android είτε iOS!

Πώς να μπλοκάρεις τις ανεπιθύμητες κλήσεις σε ένα iPhone

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το καταφέρεις αυτό στα iOS κινητά και θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι ακόμη κι αν βάλεις φραγή σε κάποιον αριθμό ώστε να μην μπορεί να σου στέλνει μηνύματα αυτομάτως θα τον μπλοκάρει το σύστημα και από τις κλήσεις και τις βιντεοκλήσεις.

Για να το πετύχεις λοιπόν, θα πρέπει να πας στις κλήσεις και επιλέξεις την καρτέλα πρόσφατα. Στη συνέχεια, βρες τον αριθμό και πατώντας τον κύκλο δίπλα του θα ανοίξει μία λίστα επιλογών από την οποία θα πρέπει να διαλέξεις τον αποκλεισμό ή φραγή.

Επιπλέον, μπορείς να πας και από τις Ρυθμίσεις> Μηνύματα> Αποκλεισμένα> Προσθήκη νέου.

Πώς να κάνεις φραγή εισερχομένων κλήσεων σε συγκεκριμένο αριθμό σε Android smartphone

Αν έχεις το Marshmallow ή κάποια πιο πρόσφατη έκδοση, θα πρέπει να πας στη λίστα πρόσφατων κλήσεων και αφού βρεις τον αριθμό που θέλεις επιλέγεις «Block/Report Spam». Φρόντισε μόνο πρώτα να ξετσεκάρεις το κουτάκι που θα έχει τσεκαρισμένο πριν πατήσεις block.

Αν πάλι χρησιμοποιείς το Lollipop ή και μία πιο παλιά έκδοση, θα πρέπει να πας στο Τηλέφωνο και να επιλέξτε Ρυθμίσεις κλήσης> Απόρριψη κλήσης> Αυτόματη απόρριψη λίστας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να γράψεις εσύ τον αριθμό που θέλεις να μπλοκάρεις και να πατήσεις επιβεβαίωση.

Πώς να μπλοκάρεις τις κλήσεις ενός αριθμού σε ένα Windows Phone

Τα Windows Phones γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στις μέρες μας, προσπαθώντας να χτυπήσουν την Apple και τα Android phones. Το λειτουργικό σύστημά τους, όμως, είναι εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα smartphones.

Αυτό που έχεις να κάνεις εδώ προτού αποδεχτείς τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου και μεταβείς στο κλείδωμα των κλήσεων, θα πρέπει να μπεις στις Ρυθμίσεις και έπειτα να πας στην επιλογή Κλήση και στο Φίλτρο SMS.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να μεταβείς στο Τηλέφωνο και να κρατήσεις πατημένο τον αριθμό που θέλεις να μπλοκάρεις και να επιλέξεις μπλοκάρισμα αριθμού.


Πηγή: the-man.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια