Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναζητά στοιχεία η ΕΛΑΣ για την ληστεία στα ΕΛΤΑ στα Χανιά - Τι δείχνει κάμερα ασφαλείας για τους επιθετικούς δράστες!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών αγνώστων ατόμων, οι οποίοι στις 25 Ιουλίου «χτύπησαν» σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ!

Οι άγνωστοι εισέβαλαν σε υποκατάστημα σε περιοχή του Δήμου Χανίων,  με  καλυμμένα   τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με την  απειλή  όπλου  αφαίρεσαν   χρήματα   και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή  και αναζητούνται.  
Τα στοιχεία
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία που δημοσιεύει η «ΠΑΤΡΙΣ», οι υπεύθυνοι των ταχυδρομείων ανέφεραν στις Αρχές ότι τα χρήματα που κατάφεραν να αποσπάσουν ήταν περίπου οχτώ χιλιάδες ευρώ, ωστόσο η Ασφάλεια Χανίων περιμένει την τελική καταμέτρηση.
Στο πεδίο των ερευνών, οι πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι έγιναν λάθη, τα οποία όμως θα πρέπει να επεξεργαστούν με πολλή προσοχή. Οι αστυνομικοί των Χανίων βλέπουν το υλικό από τις κάμερες που έχουν στη
διάθεσή τους, προσπαθώντας να βγάλουν συμπεράσματα από τον σωματότυπο των ληστών, τις χαρακτηριστικέςκινήσεις τους, ενώ προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία και για το ακριβές δρομολόγιο διαφυγής τους.
Όπως φαίνεται από μία κάμερα, οι τρεις δράστες κινήθηκαν αστραπιαία, ενώ για να απομακρυνθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα από το σημείο, κινήθηκαν αντίθετα σε έναν μονόδρομο. Οι ληστές έχοντας βαρύ οπλισμό, μιλώντας σε άπταιστα ελληνικά, φώναζαν στους υπαλλήλους να τους δώσουν τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.
Στον χώρο έμειναν λίγα λεπτά, ήταν όμως αρκετά για να αρπάξουν τις εισπράξεις που υπήρχαν.
Η πρώτη που αντιλήφθηκε την «εισβολή» των ληστών ήταν μία υπάλληλος, η οποία μάλιστα είναι και έγκυος. Η ίδια φωνάζοντας βοήθεια προσπάθησε να ενημερώσει τους συναδέλφους της, όμως οι θρασύτατοι ληστές δεν πτοήθηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κράνη, ενώ ήταν επιθετικοί προς τους υπαλλήλους, στους οποίους φώναζαν διαρκώς να τους δώσουν τα χρήματα. Όταν ένας από τους υπαλλήλους προέβαλε αντίσταση, τότε ο ένας εκ των ληστών τον χαστούκισε.
Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δύο μηχανές, τύπου σκούτερ, χωρίς πινακίδες και χάθηκαν στα στενά της πόλης, ενώ τα δύο οχήματα ακολούθησαν διαφορετικές κατευθύνσεις. 
creteplus.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια