Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ι.Ρ.Α Τρικάλων : Τίμησαν τον Προστάτη τους Απόστολο Παύλο

Στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως



 Αστυνομικών, Απόστολου των Εθνών Παύλου, η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων (Ι.Ρ.Α.) τέλεσε την Τετάρτη 28 Ιουνίου και ώρα 19:00’, στο πανέμορφο Εξωκλήσι του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου- Ριζαριού- Τρικάλων, Μέγα Εσπερινό μετά Αρτοκλασίας και υψώματος, προς τιμή του Προστάτου μας.

-Παρευρέθηκαν ο κ. Αν. Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων Α/Υ’  Στέργιος ΝΙΝΤΟΣ, ο κ. Διοικητής της Σ.Μ.Υ Τρικάλων Ταξίαρχος κ. Δημήτριος ΤΣΙΠΙΔΗΣ, ο Πάτερ Ευάγγελος ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΙΟΣ ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης ο οποίος μαζί με τον Πάτερ Ελευθέριο ΚΟΡΔΑΜΠΑΛΟ τελέσαν και τον Μέγα Εσπερινό, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Απασχόλησης και Εμπορίου κ. Ντίνος ΜΠΑΡΔΑΣ ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ο κ. Διοικητής του Τ.Ε.Φ.Κ.Κ. Τρικάλων Α/Υ’ Αθανάσιος ΚΑΠΠΑΣ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Παναγιώτης με τον Γραμματέα κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Αχιλλέα, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Τρικάλων κ. ΓΙΩΤΗΣ Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης ,ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων κ. ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Βασίλειος, Αξιωματικοί της Δ.Α Τρικάλων, συνάδελφοι με τις οικογένειες τους, φίλοι και πλήθος κόσμου οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, ξεπερνώντας συνολικά τα εκατό (100) άτομα.







  • Ήταν η πρώτη φορά που η Τοπική μας διοργάνωσε στα Τρίκαλα, Εσπερινό μετά Αρτοκλασίας στα πλαίσια του εορτασμού του Προστάτη του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, Απόστολου των Εθνών Παύλου και κατά γενική ομολογία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Να σας ευχαριστήσουμε όλους και ιδιαιτέρως τον π. Ελευθέριο για την άμεση ανταπόκριση και προθυμία που επέδειξε από την πρώτη στιγμή στην πραγματοποίηση του Εσπερινού μας στην ενορία του.
SERVO PER AMIKECO
 (Υπηρετώ δια της φιλίας)
 Με τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας        ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια