Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δεν είστε "Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης", αλλά "Ομάδα Χαμηλής Νόησης" - επιστολή αναγνώστη

Δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη του bloko.gr, απάντηση στο κείμενο τής Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης, "Η Πυροσβεστική να μετονομαστεί σε Πολιτική Προστασία , να ενισχυθεί με
προσωπικό και να απεμπλακεί η Αστυνομία", το οποίο δημοσιεύσαμε χθες το πρωί:
Η Αστυνομία δεν εμπλέκεται σε έργα της Πυροσβεστικής και η μόνη εμπλοκή της, σύμφωνα με τα Αστυνομικά Τροχονομικά καθήκοντά της, που ορίζει ρητά η νομοθεσία, είναι, σε περίπτωση πυρκαγιές ή σε πληγείσες περιοχές, που είναι αναγκαίο να επέμβει η Πυροσβεστική, να κρατήσει ανοιχτές τις οδούς για άμεση και έγκαιρη προσπέλαση των Πυροσβεστικών κλπ δυνάμεων σε αυτές τις περιοχές.
Η σημαντική αναφορά των Αστυνομικών Υπηρεσιών για πυρκαγιές, εμφανίζει παράτυπη εμπλοκή της Αστυνομίας σε έργα πάρεργα και είναι εντελώς περιττή και μπορεί να καταργηθεί, με μια απλή διαταγή του Αρχηγείου.

Η Πυροσβεστική λειτουργούσε οργανωμένα από την εποχή της Ρώμης, περίπου το 100 π.χ. και συνεχίζει να λειτουργεί, σε όλες τις οργανωμένες κοινωνίες μέχρι σήμερα.
Αυτοί που κυβερνούν την Ελλαδιστάν σήμερα, ήταν και είναι οι "κουμπούρες" - "σκράπες" στο σχολείο και στη ζωή και είναι φυσικό να μην το γνωρίζουν και να θέλουν να δημιουργήσουν ανάπτυξη, με τέτοιες κινήσεις ατόμων χωρίς μυαλό.
Προφανώς και ολοφάνερα , η αυτοαποκαλούμενη "Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης" είναι αίμα τους και σάρκα εκ της σαρκός της Κυβερνο-ομάδας, "Χαμηλής Νόησης" , όπως είναι το σωστό όνομά τους, με τέτοια μυαλά.
Για φτύσιμο




_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια