Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρουβικώνας και ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκοινωνούντα δοχεία; - Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης

Δεν έφτανε μόνο αυτό. Μελή Νεοναζιστικών  ομάδων το ¨παίζουν ¨ αντιεξουσιαστές  ακόμα και μέλη του Ρουβίκωνα . Αυτό προκύπτει από την ταυτοποίηση – τους τελευταίους  6 μήνες – κάποιων
 προσαχθέντων . Έχουν μάλιστα παρεισφρήσει  στις τάξεις των ανιτεξουσιαστών , και είναι πλέον , οι πλέον ταραξίες .
Βολεύει συνεπώς και τις δυο ¨πλευρές ¨ να μην γίνονται προσαγωγές κατά παράβαση του Π.Δ 141/1991
Εντύπωση  από την άλλη , δημιουργεί η διαπίστωση ότι , Ρουβίκωνας ,  αντιεξουσιαστές , αναρχικοί και πάσης φύσεως  μπαχαλάκηδες και κουφιοκεφαλάκηδες  ( εντός και εκτός Εξαρχείων )  δεν έχουν ( έως τώρα ) αντιπαλότητα μεταξύ τους .
Εντύπωση επίσης δημιουργεί η άνευ προηγουμένου ΑΝΟΧΗ σε μια ακατάπαυστη  δράση ακτιβισμού  και βανδαλισμού ταυτόχρονα αυτών των ¨γνωστών αγνώστων ¨ σε βάρος της εικόνας «  τάξης και ασφάλειας» που πρέπει να έχει – ως Τουριστικός Προορισμός – η χώρα μας .
Η ανοχή αυτή έφτασε στο σημείο , να απαγορεύεται στους αστυνομικούς να χρησιμοποιών τις εξωτερικές τουαλέτες της Βουλής που προστατεύουν και να επιτρέπονται στα μέλη του Ρουβίκωνα  να προσβάλλουν από το προαύλιο της Βουλής και σε δημόσια θέα , την έννομη και συνταγματική τάξη της χώρας .
Τι σημαίνουν όλα αυτά ;
Ότι η αστυνομία στην Αττική – και όχι μόνο - , έχει ¨ χάσει την μπάλα ¨
Η φυσική ηγεσία «βολεύεται» να «βγαίνει » μπροστά η πολιτική ηγεσία ;
Ας τα δούμε με την σειρά .
Τα συμφέροντα ( ασφαλιστικών εταιρειών , κτηματομεσιτών , εργολάβων ΜΕΤΡΟ , επιχειρηματιών , ναρκοέμπορων  , διακινητών και μαστροπών που θέλουν ελεύθερο πεδίο δράσης    κ.α ) που υποστηρίζουν με αμοιβή οι μπαχαλάκηδες αυτοί , είναι πλέον μεγάλα .
Πρόκειται πλέον για ένα νέο κλάδο εργαζομένων με μεγάλη ανταγωνιστικότητα .
Ήδη οι αρχικές ομάδες μπαχαλάκηδων , έχουν αντιληφθεί την παρείσφρηση των «καμουφλαρισμένο ως αναρχικών » μελών , ναζιστικών οργανώσεων και αντιδρούν.
Η εκτέλεση του  περιβόητου Χαμπίμπι που δολοφόνησαν στα Εξάρχεια , τα μέλη αυτά της εγκληματικής οργάνωσης , ήταν μόνο η αρχή . Τότε δεν μπορούσαν να δουν την πραγματικότητα , τώρα όμως την διαπιστώνουν σιγά – σιγά .
Αυτά θα προκαλεί η ΑΝΟΧΗ και η «ανωτερότητα » της Πολιτισμένης πολιτείας … κύριοι .
Αυτήν την κοινωνία θέλετε να παραδώσετε στα παιδιά σας ;
Είστε ηθική αυτουργοί σε αυτό που θα ακολουθήσει .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια