Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπάρχει … «αποδεκτός» αριθμός ερωτικών συντρόφων για άνδρες και γυναίκες;


Αισθανόσασταν πάντα αμήχανα ή αναγκαζόσασταν να πείτε ψέματα κάθε φορά που σας έκαναν την ερώτηση: «πόσους σεξουαλικούς συντρόφους είχες μέχρι τώρα»;

Νέα έρευνα έρχεται να βάλει τέλος σε όλα αυτά.

Ο ιδανικός, λοιπόν, αριθμός των ερωτικών συντρόφων, σύμφωνα με έρευνα του δικτύου ιατρικών και φαρμακευτικών υπηρεσιών «Superdrug onlne doctor», στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από δύο χιλιάδες άτομα σε ΗΠΑ και Ευρώπη, είναι ο αριθμός εφτά, με +- για τα δύο φύλα.

Συγκεκριμένα, για μία γυναίκα ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων είναι κατά μέσο όρο 7,5, ενώ για τους άντρες «ιδανικός» αριθμός θεωρείται το 7,6 σύντροφοι.


Οι άνδρες χαρακτηρίζουν μία γυναίκα «επιπόλαιη» αν έχει κάνει σεξ με 14 άντρες κατά μέσο όρο στη ζωή της, ενώ για τις γυναίκες ένας άντρας είναι «επιπόλαιος» όταν έχει κάνει σεξ με 15,2 γυναίκες στη ζωή του.


Η ίδια έρευνα, έδειξε ότι ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων για έναν άντρα είναι κατά μέσο όρο 7,6, ενώ θεωρούν υπερβολικό να έχει κάνει ένας άντρας σεξ με περισσότερες από 15,2 γυναίκες κατά μέσο όρο. Ωστόσο έρευνες που κατά καιρούς έχουν πραγματοποιηθεί καταλήγουν σε αντικρουόμενα αποτελέσματα.

Ενδεικτικά στην έκθεση του «The Way We Are Now» για το 2014, το 31% των ανδρών και 21% των γυναικών που συμμετείχαν, δήλωσαν ότι είχαν κάνει σεξ με περισσότερα από δέκα άτομα στη διάρκεια της ζωής τους.


Πηγή: healthreport.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια