Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δόθηκε λύση στη μετακίνηση των αστυνομικών της Λάρισας με τα ΚΤΕΛ

Δόθηκε λύση τελικά στη μετακίνηση των αστυνομικών της Λάρισας με το ΚΤΕΛ, όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση της τοπικής συνδικαλιστικής ένωσης:    Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης
μας, έγινε συνάντηση με το Πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, κ. ΜΑΝΔΗΛΑ Βασίλειο. Ενημερωθήκαμε ότι μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας των ΚΤΕΛ, σχετικά με τη δωρεάν μετακίνηση των συναδέλφων, δεν δύναται πλέον να εκδίδονται «ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ», με υπογραφή από τον εκάστοτε Αστυνομικό Διευθυντή.
   Επειδή όμως επιθυμία του τοπικού ΚΤΕΛ είναι οι συνάδελφοι να εξακολουθούν να εξυπηρετούνται στις μετακινήσεις τους, αποφάσισε να μας εφοδιάσει με προϋπογεγραμμένα μπλοκ «ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ» & με μπλοκ «ΕΚΠΤΩΣΗ 50%».
   Οι συνάδελφοι που μετακινούνται για υπηρεσιακούς λόγους ή για λόγους υγείας των ιδίων ή μελών της οικογένειας του, θα λαμβάνουν «ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ». Για οποιεσδήποτε άλλες ανάγκες μετακίνησης θα δίδεται «ΕΚΠΤΩΣΗ 50%».
   Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να απευθύνονται όσο το δυνατόν νωρίτερα στο Προεδρείο  του Σωματείου, ώστε αναλόγως το λόγο της μετακίνησης, να λαμβάνουν και το αντίστοιχο εισιτήριο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟ «ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ» & ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΜΑΝΔΗΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡ7ΟΝΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                  ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια