Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μπορείτε να μαντέψετε την ηλικία αυτού του άνδρα; Προσέξτε, γιατί θα χάσετε!


Αν νομίζετε ότι μπορείτε να μαντέψετε με σχετική σιγουριά την ηλικία αυτού του άνδρα, μάλλον θα χάσετε!

Αν και λένε ότι ο φωτογραφικός φακός δεν λέει ψέματα, σ’ αυτήν την περίπτωση μάλλον ο  Chuando Tan από τη Σιγκαπούρη έχει ανακαλύψει τη … χρονομηχανή.

Οι φωτογραφίες του έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, σπαζοκεφαλιάζοντας αρκετούς που αδυνατούν να πιστέψουν την ηλικία του, κάνοντας λόγο για τον «Μπέντζαμιν Μπάτον» με σάρκα και οστά!


Ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης της φωτογραφικής επιχείρησης ChuanDo & Frey και τα 15 λεπτά δημοσιότητας που πήρε, οφείλονται σ’ ένα κινέζικο σάιτ. Μάλιστα, πριν αποφασίσει να στραφεί επαγγελματικά προς τη φωτογραφία, ήταν διάσημο μοντέλο τη δεκαετία του ’80, καθώς είχε ασχοληθεί επαγγελματικά και με το τραγούδι.

Τι 30, τι 40, τι… 50! Κι όμως ο Tan είναι ένας ευτυχισμένος 50αρης και καθόλου δεν φαίνεται να τον ενοχλεί αυτό (γιατί άραγε…).

Ποιο είναι το μυστικό του; Εκτός από τα εκπληκτικά γονίδια, γυμνάζεται επίσης πολύ (το αντίθετο θα μας έκανε τρομερή εντύπωση) και όπως έχει δηλώσει, αποφεύγει να κάνει μπάνιο αργά το βράδυ και νωρίς το πρωί και τρώει τακτικά κοτόπουλο από την κινέζικη επαρχία του Χαϊνάν.


Αλλά κάτι μας λέει ότι ακόμα κι αν «χτυπούσαμε κάρτα» στο γυμναστήριο οκτώ ημέρες την εβδομάδα(!) κι αν τρώγαμε κοτόπουλο κάθε μέρα για μια ζωή (!), δεν θα φτάναμε την τρομερή του εμφάνιση. Αλλά αυτό είναι εντάξει. Επειδή δεν ζηλεύουμε. Καθόλου…!


Πηγή: now24.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια