Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δύο ιατρικές γνωματεύσεις «κλειδί» για την δολοφονία στον Γέρακα

Δύο γνωματεύσεις ιατροδικαστή και ιδιώτη τεχνικού συμβούλου που έκριναν ότι ο 22χρονος δράστης της δολοφονίας του 20χρονου Θόδωρου Γαλαζούλα –τον Μάιο του 2016 στην
Πεντέλη - έχει «σημαντικά ψυχολογικά προβλήματα και απρόβλεπτη συμπεριφορά λόγω χρήσης αναβολικών χαπιών και ναρκωτικών» συνεκτιμώνται από την ΕΛ.ΑΣ στα πλαίσια της έρευνας για τους δράστες και τα κίνητρα της εν ψυχρώ δολοφονίας 59χρονου στον Γέρακα, το πρωί του Σαββάτου. 


Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης ήταν πατέρας του 22χρονου δολοφόνου στην Πεντέλη. Ο 59χρονος δεν φαίνεται να έχει –σύμφωνα με τα αρχικά δεδομένα της ΕΛ.ΑΣ- καμία άλλη ποινική ή προσωπική εκκρεμότητα που να «εξηγεί» τον λόγο της εγκληματικής επίθεσης σε βάρος του.


Οι αστυνομικοί λοιπόν ερευνούν αν αυτές οι γνωματεύσεις των ιατρών (συνοδεύθηκαν και από πιστοποιητικά νοσηλείας σε νοσοκομεία) που μπορεί να οδηγήσουν -λόγω μειωμένου καταλογισμού κλπ- σε ευνοϊκή δικαστική μεταχείριση του 22χρονου δράστη, προκάλεσαν ίσως νέες τριβές και «δυσφορία» που να εξηγούν την δολοφονία του 59χρονου πατέρα του δολοφόνου. Σε συνδυασμό και με άλλες νεώτερες πτυχές της δικαστικής έρευνας για τον φόνο της Πεντέλης


Όμως εξετάζονται και άλλα ενδεχόμενα και οι αστυνομικοί μιλούν για έρευνα που είναι σε «πρώιμο στάδιο» και μπορεί να υποκρύπτει εκπλήξεις. Παράλληλα εξετάζονται αυτόπτες μάρτυρες, υλικό από κάμερες κλπ.


tovima.gr - Βασίλης Λαμπρόπουλος
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια