Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ντου κουκουλοφόρων σε κλαμπ της Καλαμάτας

Προβληματισμός στις αρχές από το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 


στην παραλία της Καλαμάτας. Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε κατάστημα και το έσπασαν λίγο πριν τα εγκαίνια. Η αστυνομία «ξεψαχνίζει» την υπόθεση και ανασύρει όλα τα παρεμφερή περιστατικά από το αρχείο της.
Επίθεση που παραπέμπει στην άγρια νύχτα εξαπέλυσαν το βράδυ του Σαββάτου σε μαγαζί της παραλιακής της Καλαμάτας κουκουλοφόροι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγα λεπτά μετά τις 22:00 και πριν τα εγκαίνια του εν λόγω καταστήματος ομάδα αγνώστων (περισσότερα από 7 άτομα), που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλε στο εσωτερικό κλαμπ και προκάλεσε καταστροφές με χρήση ροπάλων! Οι άγνωστοι, αφού έδρασαν ανεξέλεγκτοι για λίγα λεπτά μπροστά στα έντρομα μάτια του προσωπικού, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση πριν προλάβουν να επέμβουν οι άντρες της αστυνομίας.
Προβληματισμός
Η συγκεκριμένη επίθεση αποτελεί πρωτοφανές και εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό για τα δεδομένα της Καλαμάτας. Αξιωματικοί της αστυνομίας, μάλιστα, εκφράζουν τον προβληματισμό τους για το περιστατικό, καθώς αυτό έγινε σε περιοχή που αποτελεί την «καρδιά» της τουριστικής Καλαμάτας. Παράλληλα, εκείνο που προβληματίζει ακόμα περισσότερο τους αξιωματικούς της αστυνομίας είναι το γεγονός ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε μια χρονική στιγμή που η παραλιακή της Καλαμάτας έσφυζε από ζωή.
Έρευνες
Η επίθεση έχει προκαλέσει, όπως είναι φυσικό, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των αξιωματικών της αστυνομίας. Οι έρευνες που διεξάγονται, ωστόσο, δεν αφορούν μόνο το συγκεκριμένο περιστατικό. Η αστυνομία φαίνεται ότι έχει ανοίξει μια ευρύτερη έρευνα που σχετίζεται με περιστατικά εμπρησμών καταστημάτων και πιθανών επιχειρήσεων εκφοβισμού σε καταστηματάρχες της ευρύτερης περιοχής της Καλαμάτας.
messiniapress.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια