Συγκλονισμένη ακόμη και η ιατροδικαστής με την εικόνα του βρέφους στην Πάτρα

Συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτονται μετά την ιατροδικαστική εξέταση στο κορμάκι του 6 μηνών


 βρέφους στην Πάτρα, το οποίο οι γονείς του κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν, ενώ ακόμη και η ιατροδικαστής φαίνεται σοκαρισμένη.

Μπροστά στην τραγική εικόνα του μωρού λύγισε ακόμα και η έμπειρη ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τζιόλα.

Όπως είπε στην Espresso: «Η εικόνα του βρέφους είναι ανατριχιαστική. Έχει τρία κατάγματα στα ποδαράκια του, εκχυμώσεις παλιές και νέες σε όλο το σώμα και δύο εγκαύματα στο πρόσωπο και στο ένα πόδι. Επίσης ενώ γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου μοιάζει με τριών μηνών. Μιλάμε για ένα μικρό, αθώο πλασματάκι που η εικόνα του σοκάρει».

Η ιατροδικαστής ανέφερε πως: «Τα βασανιστήρια δεν θα μπορούσε να κάνει ένα 2χρονο παιδί όπου οι γονείς του βρέφους υποστηρίζουν. Ένα παιδάκι 2 ετών δεν μπορεί να γίνει ο βασανιστής του βρέφους και εξάλλου οι γονείς είναι εκεί για να αποτρέψουν το κακό. Ευτυχώς που το μωράκι είναι ζωντανό».

Απολογούνται οι γονείς

Σήμερα απολογούνται στον ανακριτή Πατρών, ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα, οι οποίοι κατηγορούνται για την κακοποίηση του επτά μηνών παιδιού τους.
Οι δύο νεαροί γονείς ηλικίας 19 και 27 ετών συνελήφθησαν στην Πάτρα με τις κατηγορίες ότι έκαιγαν και κακοποιούσαν το μόλις επτά μηνών παιδί τους.
Το κοριτσάκι παραμένει νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας όπου οι γιατροί προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές που έχει στο σώμα της από τα εγκαύματα και τους μώλωπες.
Οι δυο γονείς υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι τόσο τα εγκαύματα στο σώμα της μικρής όσο και τα κατάγματα, προκλήθηκαν από τον αδερφό της, που είναι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος. Εκείνοι όπως είπαν διαπίστωσαν ότι το παιδί τους ήταν χτυπημένο και το μετέφεραν σε νοσοκομείο.
Το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν οι γονείς αναγκάστηκαν να μεταφέρουν το επτά μηνών αγγελούδι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε μώλωπες και καψίματα σε όλο του το κορμάκι.
Στη συνέχεια το βρέφος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

newsbeast.gr
_