Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Έχω έναν βόα στο πρόσωπό μου'' - Η πιο περίεργη κλήση που έχει δεχθεί η Πυροσβεστική στις ΗΠΑ

“Έχω έναν βόα κολλημένο στο πρόσωπό μου!»: με αυτήν την φράση μια σαραντάχρονη γυναίκα από το Οχάιο των ΗΠΑ περιέγραψε στους πυροσβέστες του Σέφιλντ Λέικ το πρόβλημα που
αντιμετώπιζε. Κι εκείνοι, λίγο μετά, αναγκάστηκαν να αποκεφαλίσουν το ερπετό προκειμένου να καταφέρουν να απελευθερώσουν την ιδιοκτήτριά του.

Παθιασμένη με τα φίδια, η 45χρονη γυναίκα κάλεσε το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ, το 911, για να απευθύνει απεγνωσμένη έκκληση προς τις αρχές να τη σώσουν. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη, σύμφωνα με τοπικά αμερικανικά ΜΜΕ.

«Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο» ξέφυγε από την τηλεφωνήτρια αφού η γυναίκα της εξήγησε την κατάσταση, με τρομοκρατημένη φωνή, όπως ακούγεται στην καταγραφή της κλήσης, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα The Chronicle Telegram.

Το θύμα αφηγήθηκε ότι ο βόας, με μήκος περίπου 1,60 μέτρα, της δάγκωνε τη μύτη, εκείνη είχε πέσει στο πάτωμα και υπήρχαν «παντού αίματα». Μια ημέρα πριν η ίδια τον είχε «διασώσει» και είχε συνολικά 11 ερπετά, εκ των οποίων 9 πύθωνες.

«Μην κινείστε, κυρία» της απαντά η τηλεφωνήτρια.

«Δεν μπορώ!» ανταποκρίνεται εκείνη. «Φοβάμαι. Μου έχει αρπάξει τη μύτη και με σφίγγει!».

Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγονται από μακριά οι σειρήνες των πυροσβεστικών, που έφθασαν στο σημείο σε λιγότερο από 4 λεπτά.

Μην μπορώντας να κάνουν το ερπετό να χαλαρώσει το σφίξιμό του, οι υπηρεσίες διάσωσης αναγκάστηκαν να το αποκεφαλίσουν χρησιμοποιώντας ένα σουγιά, εξήγησε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Σέφιλντ Λέικ, Τιμ Καρντ, στην Chronicle Telegram.

Η γυναίκα νοσηλεύεται, η υγεία της ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox 8 Cleveland.

πηγή: enikos
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια