Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παρασκήνιο μεταθέσεων: Φουλ του αστυνόμου στην τροχαία Λάρισας _μετακίνηση δίχως έξοδα και έξοδα δημοσίου

Ων ούκ έστι αριθμός είναι κατά τα φαινόμενα οι ... "σκοτεινές τρύπες" μέσα στον φαύλο κύκλο των μετακινησεων, κάποιες από τις οποίες έχουμε ήδη
απαριθμήσει.

Νεότερες πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν τα εξής: Στην τροχαία Λάρισας υπηρετούν εκτός του διοικητή 1 αστυνόμος α, 2 αστυνόμοι β και 2 αστυνόμοι β από τεμα, στους οποίους προστέθηκε ακόμη ένας ακομη αστυνόμος β, καθώς όμως και ένας αστυνομικός υποδιευθυντής, με μετάθεση από την ασφαλεια Λάρισας κι ενώ είναι αποσπασμένος στην ΕΚΑΜ Θεσσαλονικης τα τελευταία τουλάχιστον 2 χρόνια. Το αξιοπερίεργο είναι πως ο συγκεκριμένος αξιωματικός δεν είχε υποβάλει αίτηση και συνεπώς η μετακίνηση του γίνεται με έξοδα δημοσίου και οι πιθανότερες προοπτικές είναι να συνεχιστεί η απόσπαση σου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η εν γένει κατάσταση έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια μεταξύ των αστυνομικών της διεύθυνσης που αφενός κάνουν λόγο για φουλ του αστυνόμου στην τροχαία, αφετέρου μιλούν για 1.500άρια ευρώ στον αέρα, την ώρα που οι υπηρεσίες διοικητικής μ΄ριμνας δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε ένα πακέτο με χαρτιά Α4.

Μνημονεύουν παρεμπιπτόντως επίσης, ότι στο τμήμα των Φαρσάλων τοποθετήθηκε ως διοικητής  υπαστυνόμος α απο τεμα χωρίς μάλιστα τη θέληση του, σε μια θέση που εδώ και δύο χρόνια καλύπτεται με ... αποσπάσεις.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια