Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναγνωστάκης από Μορφοβούνι: "Σύντομα η μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Δ/νσης Καρδίτσας στη Σχολή Αστυφυλάκων" (Βίντεο)

Σε δύο σημαντικές ανακοινώσεις που αφορούν την περιοχή μας προχώρησε ο Γ.Γ. Δημοσίας Τάξεως κ. Αναγνωστάκης κατά τα εγκαίνια του Αστυνομικού τμήματος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.
Συγκεκριμένα είπε ότι προχθές έλαβε την διαβεβαίωση από τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Ακινήτων κ. Τερζάκη, ότι πολύ σύντομα θα δοθεί η έγκριση ώστε η Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας να μετεγκατασταθεί στο κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων. Μία εξέλιξη που αποτελούσε πάγιο αίτημα και πλέον ικανοποιείται. 
Δείτε βίντεο του KarditsaLive.Net με τη δήλωση του κου Αναγνωστάκη:
Ακόμα σημείωσε ότι η αστυνομική Δ΄/νση Καρδίτσας είναι σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Σοφάδων και βρίσκεται στα ...σκαριά για μία δεύτερη Κινητή αστυνομική Μονάδα, η οποία θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των χωριών του Δήμου Σοφάδων.
Τέλος ο κ.Αναγνωστάκης έθεσε μία πρόκληση στον δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα κ. Τσιαντή για βοήθεια στη στελέχωση του νέου τμήματος με όχημα 4Χ4,ώστε να μπορούν να γίνονται περιπολίες όλες τις εποχές του χρόνου. Μία πρόκληση που ο κ. Τσιαντής την δέχθηκε και απάντησε με χιούμορ λέγοντας «Θα το πιούμε κι αυτό το φαρμάκι».
Π.Κ. - karditsalive.net
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια