Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απίστευτη ιστορία στο Παλαιό Φάληρο – Διαρρήκτες έκλεψαν νεκρό

Σε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές βρέθηκαν μπροστά τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Στις 10 του περασμένου Απριλίου αστυνομικοί
μπήκαν σε διαμέρισμα 83χρονου Ελληνοαμερικανού, ο οποίος για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Αντίκρισαν μπροστά τους τμήματα ανθρώπινου σκελετού και μάλιστα όχι συγκεντρωμένα. Εκείνο που προκάλεσε την εντύπωσή τους ήταν ότι σε άλλο σημείο του διαμερίσματος ήταν ο κορμός και σε άλλο το κρανίο, σε απόσταση άνω του ενός μέτρου.
Τα ευρήματα οδηγούσαν στην ανθρωποκτονία και για αυτό την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής.
Κατά την πολύμηνη έρευνά τους οι αστυνομικοί, όμως, είδαν ότι η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική.
Ο 83χρονος απεβίωσε από παθολογικά αίτια, χωρίς όμως κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό. Οι μήνες πέρασαν και ένα βράδυ στο διαμέρισμά του εισέβαλε ένας 25χρονος διαρρήκτης από τη Ρουμανία.
Μέσα στο σκοτάδι ο διαρρήκτης σκόνταψε στη σορό του 83χρονου και μάλιστα μετακίνησε το κρανίο. Μόλις αντιλήφθηκε ότι στα πόδια του είχε ένα πτώμα, έτρεξε να φύγει. Οι συνεργοί του, όμως, ένας 45χρονος και ένας 50χρονος, τον έπεισαν ότι κανένας δεν θα τους ενοχλήσει και έτσι αποφάσισαν να μπουν στο διαμέρισμα.
Μόνον ένας από τους τρεις είχε το θράσος να ψάξει τα ρούχα, που ήταν επάνω στα οστά, και μέσα σε μία τσέπη βρήκε την κάρτα αναλήψεων του 83χρονου, μαζί με το pin και κάποια μετρητά.
Οι διαρρήκτες έφυγαν σαν κύριοι και πήγαν στο κοντινό ΑΤΜ. Είδαν ότι ο 83χρονος είχε δύο λογαριασμούς, έναν με 28.000 ευρώ και έναν με 2.000 ευρώ και έτσι ξεκίνησαν κάθε εβδομάδα να προχωρούν στο ανώτατο όριο αναλήψεων, βάσει των capital controls.
Αποτέλεσμα; Να πάρουν 28.000€ από τους λογαριασμούς του 83χρονου. Μόνο που ο 25χρονος διαρρήκτης άφησε και τα αποτυπώματά του στο διαμέρισμα και έτσι οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του και τη σύλληψη εκείνου και των συνεργών του.


Μανώλης Ασαριώτης
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια