Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έγκλημα στο Κορωπί: Φόνισσα και σύζυγος έκαναν... μπαρούτι την εισαγγελέα! "Της έδωσα δυο σκαμπίλια..."

Σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε -για να διακόψει τελικά για αύριο- η δίκη της φόνισσας του Κορωπίου η οποία πέρσι σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του σύντροφου της. Η στάση του
41χρόνου συζύγου του θύματος και εραστή της κατηγορούμενης εξόργισε τους παράγοντες της δίκης, καθώς μιλούσε στον ενικό σε δικαστές και δικηγόρουςκαι έδωσε διαφορετικές εκδοχές για τις συνθήκες του εγκλήματος.
"Δεν είμαι κυρία σας"!
Το αποτελέσμα ήταν η πρόεδρος του δικαστηρίου να φτάσει στο σημείο να του πει : "Σταμάτα να μιλάς έτσι, γιατί θα αλλάξει και το δικαστήριο, στάση απέναντί σου".
Ο 41χρονος δέχθηκε το σφυροκόπημα της εισαγγελέως, την οποία συνεχώς αποκαλούσε "κυρία μου"... Απαντώντας του, η εισαγγελέας του είπε: "Καταρχάς δεν είμαι κυρία σας. Πείτε μας τι έγινε πρόκειται για τη γυναίκα σας, ήταν τα παιδιά σας μπροστά...".
Σε άλλα δε σημείο, η εισαγγελέας του είπε: "Σας μιλάω συνέχεια στον πληθυντικό, σας δείχνω σεβασμό, καταλαβαίνω ότι είναι ο τρόπος αυτός που μιλάτε, αλλά όχι παλιοκουβέντες και ενικός εδώ...".
"Η γυναίκα μου με χτυπούσε"!
Από την πλευρά του ο 41χρονος έδινε συνεχώς διαφορετικές εκδοχές για τις συνθήκες του εγκλήματος καταλήγοντας ωστόσο ότι έκανε "πολλά λάθη", με αποτέλεσμα να "φτάσουμε ως εδώ με μια γυναίκα στο χώμα και μια στη φυλακή".
Ο μάρτυρας ανέφερε ότι οι δυο γυναίκες "πολλές φορές είχαν βριστεί μεταξύ τους τους", κάτι που ήταν... κόντρα στις προνακριτικές του καταθέσεις, στις οποίες υποστήριζε απόλυτα την σύζυγό του, ενώ λίγο μετά ανέφερε πως η 35χρονη γυναίκα του, Θεοδώρα, τον είχε χτυπήσει "όχι μια και δυο φορές αλλά πολλές φορές".
Ο ίδιος ανέφερε, όμως, ότι καβγάδιζε και με την κατηγορουμένη ερωμένη του και πως κάποια στιγμή η 27χρονη του είχε ρίξει καυτό λάδι στο σώμα του! Κάποια άλλη στιγμή, κατέθεσε πως η ερωμένη του είχε δεχθεί απειλές από τη γυναίκα του.
Οι διάλογοι - φωτιά
Πολιτική Αγωγή: Λέτε ότι η κατηγορουμένη είχε δεθχεί απειλές. Μπορείτε να το εξηγήσετε;
Μάρτυρας: Απειλές; Ξέρεις πως είναι αυτά...Τα παίρνεις με έναν άνθρωπο και του λες διάφορα. Δε σας έχει τύχει ποτέ εσάς; Και από την πλευρά της Θεοδώρας υπήρχαν απειλές...Καυγάδες γινόνταν συνεχώς, λόγια λέγανε...
Στην κατάθεσή του, ο μάρτυρας ανέφερε πως είχε ένα χρόνο να δει τα παιδιά που είχε με το θύμα. "Δεν τα πηγαίναμε καλά με τη Θεοδώρα, είχα οικονομικά προβλήματα. Έπινα πάρα πολυ, είχα ανοίξει νέα οικογένεια. Εκείνη την ημέρα δεν είχαμε τσακωθεί με την κατηγορουμένη" είπε ο ίδιος και συνέχισε: "Ακουσα φωνές από τον μεγάλο μου γιο. Έτρεξα, πήγα στο σπίτι δεν ήξερα ότι υπήρχε μαχαίρι, νόμιζα ότι είχε πέσει απλά ξύλο...".
Εισαγγελέας: Τι κάνατε τότε εσείς;
Μάρτυρας: Έδωσα δυο σκαμπίλια στη Νικολέτα και της είπα "φύγε".
Στη συνέχεια, ανέφερε ότι πήγε σπίτι, πήρε την γυναίκα του η οποία, όπως είπε, περπάτησε μέχρι το αυτοκίνητο, για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Όπως είπε στην κατάθεσή του, όταν έφτασε στο σπίτι είδε την κατηγορουμένη -που είχε καταφέρει πέντε μαχαιριές στη σύζυγό του - να την κρατάνε τα παιδιά του. "Τη Νικολέτα την κρατούσαν τα παιδιά. Την Θεοδώρα ήταν πεσμένη μπορστά...δεν είδα που ήταν χτυπημένη...Στον δρόμο για το Κέντρο Υγείας μιλούσαμε κανονικά, την ρώταγα τι έχει γίνει και εκείνη μου είπε: "Γιάννη, να προσέξεις τα παιδιά". Έμαθα ότι πέθανε τα ξημερώματα όταν ήμουν στο αστυνομικό τμήμα. Τα έκανα ...σκ... τελείως".
Σήμερα ο μάρτυρας υποστήριξε ότι είναι ψέμα πως η ερωμένη παρακολουθούσε τη γυναίκα του έξω απο το σπίτι της στο Κορωπί.
Πρόεδρος: Άλλα λέτε προανακριτικά...
Μάρτυρας: Δεν τα έχω πει...ήμουν πιεσμένος....
Εισαγγελέας: Γιατί όλα αυτά;
Μάρτυρας: Λάθη έκανα, αυτά μας έφεραν εδω, μια γυναίκα στο χώμα και μια στη φυλακή...
Εισαγγελέας: Ο καθένας κάνει λάθη και τα πληρώνει κιόλας...
Μάρτυρας: Ναι έχεις δίκιο...
Επιπλέον, ο 41χρονος είπε στο δικαστήριο πως διατηρούσε ερωτική σχέση με την κατηγορουμένη από το 2010 και όχι από το 2014! "Είχα πει στη Θεοδώρα, ότι αυτή τη κοπέλα την αγαπώ και ότι θέλω να χωρίσουμε, εκείνη δεν ήθελε διαζύγιο" κατέθεσε.
Από την πλευρά τους οι γιατροί που παρέλαβαν την άτυχη 35χρονη κατάθεσαν πως η γυναίκα ήταν νεκρή όταν την παρέλαβαν. Οι ισχυρισμοί αυτοί των δυο γιατρών, προκάλεσαν την αντίδραση της υπεράσπισης της κατηγορυμένης, η οποία υποστηρίζει πως ο θάνατος της 35χρονης μπορεί να επήλθε από αμέλεια των γιατρών στο Κέντρο Υγείας και όχι μόνο από τις μαχαιριές της 27χρονης.
Ένας εκ των γιατρών ανέφερε στην κατάθεση του χαρακτηριστικά : "Κάναμε οτι μπορούσαμε. Τα δυο παιδάκια, είχαν αίματα, με έπιασαν από το χέρι και μου είπαν: "Σας παρακαλώ καντε κάτι δεν πρέπει να πεθάνει". Κάναμε ό, τι μπορούσαμε ήταν ένας νέος άνθρωπος. Δεν με ενδιέφερε ποιος και γιατί τον σκότωσε. Φορούσα τη ματωμένη ποδιά και δεν έβγαινα έξω για να μην με δουν τα παιδιά...".


newsit.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια