Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί αποφάσισαν ύστερα από την απειλητική επιστολή στον Πρόεδρο του ΣτΕ

Η αντίδραση των υπηρεσιών ήταν άμεση, μόλις πληροφορήθηκαν την απειλητική επιστολή, προς τον πρόεδρο τού Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκου Σακελλαρίου. Το κείμενο εκτιμήθηκε από το
αντιτρομοκρατικό επιτελείο και, όπως ανέφερε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ στο bloko.gr, χαρακτηρίστηκε "απειλή χαμηλής επικινδυνότητας".
Παρ'όλα αυτά, όμως, λόγω της ιδιότητας του παραλήπτη του φακέλου, αποφασίστηκε να δοθούν στους αστυνομικούς, που έχουν επιφορτιστεί με την ασφάλειά του, "οι δέουσες οδηγίες-εντολές για τον τρόπο εκτέλεσης της αποστολής τους, καθώς και την υποχρέωσή τους να ανφέρουν οποιοδήποτε περιστατικό υποπέσει στην αντίληψή τους" και στρέφεται κατά του Νίκου Σακελλαρίου.
Ταυτόχρονα, δίδεται η εντολή στη ΓΑΔΑ να διερευνήσει το περιστατικό και μέσα σε δέκα ημέρες να αναφέρει τα αποτελέσματα τής έρευνας, ενώ ζητείται από τα στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας να δραστηριοποιήσουν στο έπακρο τα δίκτυα πληροφοριών τους και να γνωστοποιούν στις αρμόδιες υπηρεσίες κάθε πληροφορία.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια