Λαμία: Λήστεψαν γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι - Οργή για τους ανήλικους δράστες!

Οι αδίστακτοι δράστες, λήστεψαν μέρα μεσημέρι ανήμπορη Λαμιώτισσα η οποία ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Η γυναίκα, η οποία μπορεί και κινείται μόνη της με ηλεκτρονικό αναπηρικό καροτσάκι, επέστρεφε στο σπίτι της στο κέντρο της Λαμίας. Στη 13:15 το μεσημέρι την ώρα που είχε φτάσει έξω από το σπίτι της και ετοιμαζόταν να κατέβει την ράμπα της εισόδου, πήρε το μάτι της έναν μικρό Ρομά στην κάτω γωνία του δρόμου. Δεν έδωσε σημασία και συνέχισε.

Ξαφνικά νιώθει έναν πόνο και ένα κάψιμο, σαν κάτι να σέρνεται στο λαιμό της. Πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε, βλέπει έναν άλλο ανήλικο τσιγγάνο να την προσπερνάει τρέχοντας κρατώντας στα χέρια του το χρυσό σταυρό με την αλυσίδα που είχε στο λαιμό της.

Η γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια. Κατέβηκε αμέσως η κόρη της και άλλοι γείτονες για να βοηθησουν. Ωστόσο οι πιτσιρικάδες, που δεν ήταν πάνω από 10-12 ετών είχαν γίνει καπνός.

 Ούτε οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκαν στο σημείο και έκαναν αναζητήσεις τους εντόπισαν. «Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ας κάνουν κάτι όσο είναι καιρός...»είπε σοκαρισμένη η κόρη της γυναίκας που δέχθηκε την επίθεση.

Πηγή: lamiareport.gr
_