Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γεμίσαμε άβατα και παραοικονομία - Εξάρχεια και Μενίδι είναι η κορυφή του παγόβουνου

Χώροι καταλήψεις ανά την Ελλάδα από αντιεξουσιαστές ( πόσοι είναι αλήθεια ;; ) , Εξάρχεια , Πανεπιστήμια σ όλη την Ελλάδα και άσυλο , Μενίδι -Ζεφύρι - Ασπρόπυργος και Άνω
Λιόσια , συνοικίες αλλοδαπών ( από Αλβανούς της δεκαετίας του '90 μέχρι  Σουδανούς τελευταία  και Αιθίοπες εκεί στους Αμπελόκηπους ) στο Λεκανοπέδιο , χώροι προσευχής μουσουλμάνων , υποβαθμισμένες περιοχές , περιοχές με υψηλή εγκληματικότητα , φαβέλες ( όπως Βραζηλία)  , γκέτο κάθε μορφής , στέκια  κ.α , είναι μια μικρή περιγραφή της αποτελεσματικότητας της Πολιτείας ... τα τελευταία χρόνια .
Ποιο μπορεί  είναι το κοινό χαρακτηριστικό όλων των ανωτέρω ;
Η απουσία του κρατικού ελέγχου σε συνδιασμό με την διφθορά , που οδηγεί  συνήθως  , από διακίνηση ναρκωτικών ( θυμηθείτε και το Μυλοπόταμο κάτω στην Κρήτη ) , όπλων και πυρομαχικών , πορνεία ( διεθνές κυκλώματα ) , λαθρεμπόριο , διακίνηση και εκμετάλλευση παράνομων μεταναστών  , μέχρι  κάθε μορφής παράνομης διακίνησης και συναλλαγής . 
Εδώ υπάρχει ένα μυστικό που θέλουμε να το γνωρίζεται .
Το επίσημο κράτος ενίοτε , θέλει αυτήν την παραοικονομία αρκεί , να μην ξεπερνάει κάποια όρια . Εδώ είναι όμως  και ο ΜΕΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ επίσης να προσέξετε .
Η παρατεταμένη οικονομική κρίση , "έδωσε" μεγαλύτερο έδαφος απ ότι έπρεπε σε αυτό  το οικονομικό μοντέλο με αποτέλεσμα ... να μην μπορεί πλέον να ¨μαζευτεί ¨ η όλη κατάσταση .
Οι μηχανισμοί ελέγχου και οι μορφές αστυνόμευσης πλέον θα είναι αναποτελεσματικοί σε κάθε περίπτωση ενώ , μέρα με την ημέρα η παρα οικονομία θα "πνίγει " την επίσημη οικονομία αφού το κράτος θα αναγκάζεται - προκειμένου να ¨κρατηθεί ¨- να ξεζουμίζει τους συνήθεις ύποπτους - μισθωτούς και συνταξιούχους που τους έχει δεδομένους .
Οι έχοντες και κατέχοντες μπορούν να ξεφύγουν στο εξωτερικό , αυτοί όμως όχι. Η Πατρίδα μας θα αναγκαστεί να "ξεπουλήσει " ότι ασημικά της έμειναν και η οικονομική διείσδυση αλλοδαπών συμφερόντων θα γίνει ολοκληρωτική.
Δυστυχώς , θα αναγκαστούμε να υιοθετήσουμε ένα παράλληλο νόμισμα  για εσωτερική χρήση , όπως το  νόμισμα Chiemgauer, το οποίο αποτελεί εσωτερικό νόμισμα της Βαυαρίας, ενός εκ των σημαντικοτέρων ομοσπονδιακών κρατιδίων της Γερμανίας
 Την συνέχεια την φαντάζεστε !!
Μακάρι να διαψευσθούμε.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια