Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικοί από την Κύπρο στο Ναύπλιο

Το Σάββατο, 01/07/2017 πρωινές ώρες, μέλη της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου, Τ.Τ. Λευκωσίας με επικεφαλή τον Πρόεδρό της, κ. Δημητρίου Δημήτρη, επισκέφτηκαν την πρώτη
 
πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους το Ναύπλιο. Τους Κύπριους αστυνομικούς με ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση υποδέχθηκε το Προεδρείο της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας, όπου τους ξενάγησε στο ιστορικό κάστρο του Αναπλιού το Παλαμήδι, καθώς και στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, με στάση αναψυχής την παραλία της πόλης με θέα το υπέροχο Μπούρτζι.
Τα ανωτέρω σωματεία μέσα σε εγκάρδιο, αδελφικό και συναδελφικό κλίμα αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την εργασία τους, τις επικρατούσες οικονομικές καταστάσεις των δύο χωρών καθώς και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των τοπικών διοικήσεων με πιθανές μελλοντικές συνεργασίες.
Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Κύπρου
Οι Κύπριοι επισκέπτες αφού ευχαρίστησαν τους Έλληνες συναδέλφους τους για την όλη φιλοξενία τους, επιφυλάχθηκαν να τους την ανταποδώσουν σε επίσκεψη τους στην όμορφη Κύπρο, όπου συζητήθηκε το πώς μπορεί να προγραμματιστεί και να οργανωθεί μια τέτοια εκδρομή και ειδικά σε χρόνο που πραγματοποιείται το Παγκύπριο Συνέδριό της ipa-Cyprus δίνοντας την ευκαιρία της συμμετοχής μας σε αυτό. Το Προεδρείο της Ένωσης αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου, τους ευχήθηκε καλή διαμονή στην χώρα μας και να περάσουν όσο το δυνατόν πιο καλά, απολαμβάνοντας της ομορφιές του τόπου. Αμφότεροι αντευχήθηκαν καλή αντάμωση στο νησί της Αφροδίτης την φιλόξενη Κύπρο. Η Ένωση απευθύνει θερμές ευχαριστίες και προς την Διευθύντρια Εφορίας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Άλκησητη Παπαδημητρίου για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία, κατά το χρονικό διάστημα παραμονής στο φρούριο του Παλαμηδίου.
anagnostis.org

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια