Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε Δυτική Αττική και Αθήνα θα τοποθετηθούν οι περισσότεροι από τους νέους αστυφύλακες - Τί γίνεται με τις αποσπάσεις, τα μέτρα και τις μεταγωγές

Ιδιαίτερη μνεία στην παρουσίαση τών αποτελεσμάτων των αστυνομικών δράσεων στη Δυτική Αττική έγινε, όπως ήταν φυσικό, και στη στελέχωση των υπηρεσιών. Ο Αρχηγός του Σώματος, στην
τοποθέτησή του είπε ότι ήδη έχουν ενισχυθεί τα τοπικά τμήματα, ενώ τόνισε ότι από τους πεντακόσιους νέους αστυφύλακες, που θα αποφοιτήσουν από τις σχολές, τον Σεπτέμβριο, οι περισσότεροι θα τοποθετηθούν στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και Αθηνών.

Ο κύριος Τσουβάλας είπε: Τρίτη δέσμευσή μας (προς τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης), ενίσχυση των Υπηρεσιών με αστυνομικό προσωπικό. Έχει ήδη επιτευχθεί, Υπηρεσίες όπως τα Α.Τ. Αχαρνών, Φυλής, Ζεφυρίου, Ασπροπύργου, Μεγάρων έχουν ενισχυθεί με προσωπικό και αναμένεται τέλος Σεπτεμβρίου να ενισχυθούν με την τοποθέτηση 500 νέων Αστυφυλάκων πλέον, αφού θα έχουν τελειώσει τη φοίτησή τους στη Σχολή, σε Υπηρεσίες της Αττικής με πρόκριμα, σε κάθε περίπτωση, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.

Όταν ζητήθηκε από τους παρόντες ανώτατους αξιωματικούς μία απάντηση για τις καταγγελίες των συνδικαλιστών, σύμφωνα με τις οποίες φαίνονται οργανικά αστυνομικοί, αλλά είναι αποσπασμένοι σε άλλες υπηρεσίες, τόνισαν ότι οι αποσπάσεις είναι μόνο για τα νησιά, λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος, που δεν γινόταν να κόψουν τις αποσπάσεις, ενώ οι υπόλοιπες έχουν κοπεί, όπως επίσης έχουν σταματήσει οι αστυνομικοί της Δυτικής Αττικής να πηγαίνουν μεταγωγές, αλλοδαπών και μέτρα.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια