Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Τα βάζετε με έγγαμους αστυνομικούς στα σπίτια των οποίων η λέξη ΄΄διακοπές΄΄ φαντάζει ανύπαρκτη" - Απάντηση σε άρθρο αστυνομικού

Με επιστολή- απάντηση στη φόρμα επικοινωνίας του bloko.gr, αστυνομικός αντιπαραθέτει θέση και άποψη στην ανάρτηση ""Να σταματήσουν οι συνάδελφοι να είναι αχάριστοι στις
επιδοτούμενες αποσπάσεις..." - Προτάσεις αστυνομικού "


Απάντηση στις δηλώσεις του Κ.Αβέλλα για τις αποσπάσεις των Αστυνομικών
 
Αγαπητέ κύριε Αβέλλα,
 
Πρόσφατα με δηλώσεις σας κατηγορήσατε τον κύριο Λώλη ότι αυτοπροβάλλεται, την στιγμή που εσείς μας αποδεικνύετε καθημερινά ότι η ανάγκη σας για δημοσιότητα είναι μεγαλύτερη.

Τα βάζετε με τους έγγαμους Αστυνομικούς και τις οικογένειες τους στα σπίτια των οποίων η λέξη ΄΄διακοπές΄΄ φαντάζει ανύπαρκτη τα τελευταία χρόνια. Τα βάζετε με τα ζευγάρια Αστυνομικών που μετακομίζουν προκειμένου να στήσουν το σπιτικό τους.

Γενικά τα βάζετε με συνάδερφους σας Αστυνομικούς οι οποίοι ταξιδεύουν χιλιόμετρα μακριά δουλεύοντας κάτω από δύσκολες συνθήκες προκειμένου να προσφέρουν στην οικογένεια τους μία καλύτερη ζωή που σίγουρα δεν είναι πλούσια.

Όσον αφορά τους πιο άξιους Αστυνομικούς φαντάζομαι ότι δεν εννοείτε τον εαυτό σας όπου στην πρόσφατη Απόσπαση σας για τις μεταναστευτικές ροές αντί να εργάζεστε στο hot spot είχατε διατεθεί σε μόνιμη βάση στο αεροδρόμιο και καθημερινά απολαμβάνατε το πρωινό σας καφέ στο γραφείο του Διοικητή ,ενώ ταυτόχρονα την δουλεια για την οποία είχατε αποσπαστεί την επωμίζονταν οι ΕΓΓΑΜΟΙ συνάδερφοι σας………….

Με εκτίμηση
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια