Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά: ''Με μόλις τέσσερις αστυνομικούς λειτουργεί το Τ.Α. Ρέντη''

Τόσο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά όσο και ο Βουλευτής Β' Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Τραγάκης επισημαίνουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τη λειτουργία του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

 Μέλη της Ένωσης επισκέφθηκαν το τμήμα και διαπίστωσαν πως λειτουργεί με μόνο τέσσερις αστυνομικούς, συμπεριλαμβανομένου του διοικητή και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις της υπηρεσίας.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά:

Ο Βουλευτής Ν.Δ Β’ Πειραιά κ. Ιωάννης Τραγάκης υπέβαλλε αναφορά στην Δ/νση κοινοβουλευτικού ελέγχου της Βουλής των Ελλήνων/Τμήμα αναφορών, προς τον Υπουργό Εσωτερικών, επικαλούμενος την υπ’ αρίθμ. 046/12-07-2017 ανακοίνωση της Ένωσής μας για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Τμήμα Ασφαλείας Αγ. Ι. Ρέντη.

Ο κ. βουλευτής υιοθετώντας πλήρως την καταγγελία μας, επισυνάπτοντας την ανακοίνωση στην αναφορά, ζητά από τον Υπουργό Εσωτερικών να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες επίλυσης των θεμάτων δυσλειτουργίας του Τ.Α Αγίου Ι. Ρέντη, όχι μόνο για την ασφάλεια και την προάσπιση των δικαιωμάτων των Αστυνομικών συναδέλφων μας, αλλά και για την ασφάλεια των πολιτών της τοπικής κοινωνίας. Η Ένωσή μας, θα συνεχίσει με κάθε τρόπο να αναδεικνύει και να καταγγέλλει προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους, επιζητώντας άμεσες λύσεις, ειδικά όταν συνάδελφοί μας τίθενται σε ΄΄ κίνδυνο ΄΄ και οι αρμόδιοι ανώτατοι επικεφαλείς υπηρεσιακοί παράγοντες της Γ.Α.Δ.Α τηρούν σιγή ιχθύος, χωρίς να αναζητούν λύσεις.

 



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια