Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς-αθλητές από την Ένωση Ροδόπης

Τους αστυνομικούς-αθλητές συγχαίρει η Ένωση Ροδόπης: Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, στηρίζοντας και υποστηρίζοντας διαχρονικά κάθε αγωνιστική έκφανση των μελών μας και αισθανόμενο περήφανο
για το υψηλό επίπεδο φιλαθλητικού πνεύματος που διακατέχει τους συναδέλφους – μέλη μας, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια :

Α) Στο μέλος μας ΓΑΡΑΓΑΝΗ Βασιλική, η οποία εκπροσώπησε την Ελληνική Αστυνομία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Γυναικών Αντοχής που πραγματοποιήθηκε την 24-06-2017 στην Ξάνθη και τερμάτισε κατακτώντας την 8η θέση!!!

Β) Στα μέλη μας ΚΑΣΚΑΒΑΛΑ Αλέξιο και ΚΙΟΣΣΕ Δημήτριο, που συμμετείχαν στο 4ο Πανελλήνιο Τουρνουά BEACH VOLLEY Αντρών Αστυνομικών το οποίο πραγματοποιήθηκε την 30/06/2017 και 01/07/2017 στο Οφρύνιο Καβάλας, υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και διοργανώθηκε από το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος και κατακτώντας την πρώτη θέση, αναδείχθηκαν Χρυσοί Πρωταθλητές!!!

Τέλος συγχαίρουμε την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος για την εν γένει δράση της και για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο Παράρτημα Βορείου Ελλάδος μέσω της ανάθεσης σε αυτό της όλης διοργάνωσης, η οποία υπήρξε άριστη και επίσης άξια συγχαρητηρίων.

                                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΖΑΤΖΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ                        ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δείτε φωτογραφίες:






_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια