Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τζανακόπουλος: Ακτιβιστική ενέργεια από τον Ρουβίκωνα στη Βουλή, η αστυνομία έκανε αυτό που έπρεπε

Ως μια ακτιβιστική ενέργεια χαρακτήρισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος την «εισβολή» του 

Ρουβίκωνα χθες στη Βουλή συμπληρώνοντας ότι η Αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε. Εξαπέλυσε δε επίθεση στη ΝΔ, την οποία κατηγόρησε ότι ψάχνει να βρει θέματα για να παρουσιάσει εικόνα αποσταθεροποίησης της χώρας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα για την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στη Βουλή,  είπε πως «τις τελευταίες εβδομάδες, μετά τη 15η Ιουνίου η Ν.Δ. και μεγάλη μερίδα του αντιπολιτευόμενου Τύπου, προσπαθούν να βρουν διάφορα ζητήματα πάνω στα οποία επιχειρούν να στήσουν μια αντιπολιτευτική ατζέντα που στοχεύει στη δημιουργία της εντύπωσης ότι γενικώς τα πράγματα είναι αποσταθεροποιημένα, υπάρχουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, δεν υπάρχει ασφάλεια στους πολίτες.
Δε νομίζω όμως ότι η Ν.Δ. μπορεί να τα καταφέρει. Η εικόνα της ελληνικής κοινωνίας δεν έχει σχέση με αυτό και η πλειονότητα της κοινωνίας το καταλαβαίνει», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος, ενώ αναφερόμενος ειδικότερα στο περιστατικό είπε πως, «έγινε μια ακτιβιστική ενέργεια, η Αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει, και δεν υπάρχει νόημα στο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο ζήτημα».
tempo24.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια