Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υποπτεύεσαι ότι σε απατάει; Αυτά είναι δέκα αλάνθαστα σημάδια!


Όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με την απιστία και σίγουρα αυτό που δεν θέλουμε είναι να την αντιμετωπίσουμε ξανά.

Τι γίνεται, όμως, όταν μας έχουν ζώσει τα φίδια για το έτερον ήμισυ;  Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ο άπιστος προσπαθεί να κρύψει την… αμαρτία του. Τις περισσότερες φορές, όμως, χωρίς αποτέλεσμα. Ειδικά αν ο θύτης είναι ο άνδρας και το θύμα η σύζυγος. Και αυτό γιατί το γυναικείο ένστικτο είναι σχεδόν αλάνθαστο.

Είναι χαρακτηριστικό αυτό που λέει ο ντετέκτιβ Λίον Χαρντ στον Independent ότι έχει αποδειχθεί πως 85% των γυναικών που νομίζουν ότι ο σύντροφός τους τις απατά, έχουν δίκιο. Από την άλλη, το ανδρικό ένστικτο δεν φαίνεται να είναι τόσο ανεπτυγμένο, αφού, σύμφωνα με τον ίδιο, μόλις το 50% των αντρών που έχουν υποψίες ότι η γυναίκα τους τούς απατά, επιβεβαιώνεται.

Με την ίδια άποψη συμφωνεί και ο ντετέκτιβ Μιγκέλ Ροντρίγκες που εργάζεται στη Νέα Υόρκη και ο οποίος υποστηρίζει ότι όλες οι γυναίκες οι οποίες ζήτησαν τη βοήθειά του γιατί θεωρούσαν ότι ο σύντροφός τους τις απατά, είχαν τελικά δίκιο. «Θέλουν πολύ να πιστέψουν τους συζύγους τους που τις διαβεβαιώνουν ότι δεν συμβαίνει κάτι, όμως κατά βάθος ξέρουν και το μόνο που χρειάζονται είναι μια απόδειξη. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δεν μπορούν να πουν ψέματα, αυτές αναζητούν», υποστηρίζει.

Ο Ροντρίγκεζ, προκειμένου να συμβάλει στη δική σας έρευνα, προτείνει να προσέξετε τα παρακάτω στοιχεία:
  1. Αν έχετε παρατηρήσει ότι ξαφνικά δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για σεξουαλική επαφή μαζί σας.
  2. Αν αντί να μιλήσει, όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος στο τηλέφωνο, εκείνος/η ψιθυρίζει.
  3. Αν έχει αυξήσει τις βραδινές εξόδους με τους φίλους του/της.
  4. Αν σας έχει αποκλείσει από τους προσωπικούς του/της λογαριασμούς ή έχει αλλάξει τους κωδικούς πρόσβασης στο κινητό και τον υπολογιστή.
  5. Αν «καθαρίζει» τακτικά το ιστορικό περιήγησης στον υπολογιστή.
  6. Αν ξαφνικά εξαφανίζεται από το σπίτι σε άκυρες στιγμές.
  7. Αν καθυστερεί να επιστρέψει στο σπίτι.
  8. Αν έχετε μυρίσει επάνω του/της ένα διαφορετικό άρωμα από το δικό του/της.
  9. Αν επιστρέφει με περίεργες αποδείξεις στην τσέπη ή αν παραλαμβάνει δώρα στο σπίτι.
  10. Αναζητήστε κάποιο μοτίβο στη συμπεριφορά του/της. Μήπως ξαφνικά έχει αρχίσει να δουλεύει ως αργά π.χ. μόνο τις Τετάρτες; Και πηγαίνει το συνάδελφό του/της στο σπίτι π.χ. κάθε Παρασκευή βράδυ;


Πηγή: xorisorianews.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια