Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πού βρίσκεται το καλύτερο μπαρ του κόσμου;


Τον τίτλο του «Καλύτερου Μπαρ» στον κόσμο κατέκτησε το κοκτέιλ μπαρ Dandelyan, το οποίο βρίσκεται στο Λονδίνο.


Κι όχι μόνο αυτό! Στα φετινά βραβεία Spirited, το Dandelyan κατέκτησε επίσης τον τίτλο του της «Καλύτερης Ομάδας Μπαρ», αλλά και «Του Καλύτερου Διεθνούς Μπαρ Ξενοδοχείου».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ορλεάνη, στο πλαίσιο του Tales of the Coctail, του μεγαλύτερου φεστιβάλ στον κόσμο για το ποτό, το cocktail και το bartending.


Η θέα του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι αυτή που μαγνητίζει τους επισκέπτες, οι οποίοι χάρη στην τοποθεσία του μπορούν να δουν όλη την πόλη, ενώ η εκτενή λίστα του με κοκτέιλς είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει τα γούστα ακόμη και των πιο απαιτητικών.

Οι θαμώνες ξεχωρίζουν επίσης, την καλή εξυπηρέτηση, το βοηθητικό και ευχάριστο προσωπικό, αλλά και το εκλεπτυσμένο γούστο στη διακόσμηση με το πράσινο μάρμαρο και τους επιβλητικούς δερμάτινους καναπέδες να κυριαρχούν.


Άλλα λονδρέζικα μπαρ που βραβεύθηκαν ήταν το Trailer Happiness, το οποίο κατέκτησε τον τίτλο του «Καλύτερου Διεθνούς High Volume Μπαρ στον κόσμο» και το Swift ως το «Καλύτερο Νέο Διεθνές Κοκτέιλ Μπαρ».

Σαν να θέλουμε να πάμε ένα ταξιδάκι μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία σιγά σιγά…


Πηγή: olivemagazine.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια