"Πόλεμος" ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για την απειλητική επιστολή στον Πρόεδρο του ΣτΕ

Ύστερα από τον πόλεμο, που είχε ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης με αφορμή την εισβολή του Ρουβίκωνα και την απελευθέρωση τών μελών του, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία
ξεκίνησαν νέο γύρο, αυτήν τη φορά αναφορικά με την απειλητική επιστολή, που έλαβε ο Πρόεδρος του ΣτΕ και την οποία αποκάλυψε το bloko.gr.
Το γραφείο τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Οι πληροφορίες για απειλητική επιστολή αγνώστων προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Ν. Σακελλαρίου – ενέργεια την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα – προκαλούν έντονη ανησυχία.

Φαίνεται, ότι οι επιθέσεις της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη αποθρασύνουν τους εκφραστές της βίας και της ανομίας.

Όπως αποθρασύνουν και τους κάθε είδους μπαχαλάκηδες η ανοχή και η προστασία που παρέχουν η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Βουλής σε μέλη του “Ρουβίκωνα”, που εισβάλλουν στο Κοινοβούλιο».

Με το ΣΥΡΙΖΑ να απαντά εξίσου έντονα:
Είναι αδιανόητο, ακόμα για το επίπεδο της ΝΔ, να συνδέεται η πολιτική κριτική αποφάσεων της Δικαιοσύνης με την, απολύτως καταδικαστέα, απειλητική επιστολή αγνώστων  εναντίον  του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Ν. Σακελλαρίου.  Στη δίψα τους για εξουσία, πέφτουν κάθε μέρα όλο και πιο χαμηλά.  Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά, μόνο ντροπή θα πρέπει να αισθάνονται για την κατάντια τους.
_