Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χωρίς επιχειρήματα - Του Κων/νου Τζέκη

Ήρθε και ο Πρωθυπουργός μας. Πριν απ’ αυτόν υπήρξε μια ατέλειωτη παρέλαση Υπουργών  οι οποίοι σε καθημερινή βάση μας έκανε να πιστέψουμε πως ξαφνικά μας αγάπησαν και άρχισαν να
τρέχουν κατά δω να μας προφέρουν γη και ύδωρ.
Ουσιαστικά ήταν τόση έντονη η παρουσία τους λες και ο Κολόμβος είχε ανακύψει την Αμερική. Ενώ δεν γνώριζαν οι περισσότεροι κατά που πέφτει η περιοχή μας. Ενώ δεν είχαν καμία διάθεση να μάθουν κατά που στο χάρτη βρισκόμαστε. Ας είναι καλά όμως ο Πρωθυπουργός.
Κατά τη δικά μου ταπεινή άποψη όση αλλεργία και αν προκάλεσε στα στελέχη της αντιπολίτευσης  σωστά ήρθε και σωστά ανακοίνωσε ότι μπορούσε αι έπρεπε να ανακοινώσει. Το πρόβλημα είναι η διάρκεια μνήμης των εξαγγελιών και η διάθεση υλοποίησής τους.
Εδώ είναι η ειδοποιός διαφορά. Ο λαός αυτό δεν πιστεύει. Ότι οι εξαγγελίες ποτέ δεν υλοποιούνται. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν υλοποιούνται καθόλου ή τουλάχιστον όπως εξαγγέλλονται.
Από την άλλη υπάρχει στα χαρτιά και η αντιπολίτευση. Κύριοι αποτύχατε. Δεν άκουσα με τις μεγάλες μου κεραίες ούτε μια αντιπρόταση. Ούτε μια, τόση δα. Μόνο κριτική.
Στηλιτεύσατε  το λάθος του Πρωθυπουργού για να στρέμματα του Στρατοπέδου και όχι αν μπορείτε να προτείνετε κάτι ουσιαστικότερο. Ας πούμε τη χρήση του στρατοπέδου και την δυνατότητα αξιοποίησής του από το Δήμο. Να μην γίνει σαν το στρατόπεδο Ρωμανέλη.
Στηλιτεύσατε την λεκτική του παρομοίωση ότι η περιοχή θα γίνει κόμβος μεταφορικός σαν ένα λιμάνι της στεριάς, όπως της θάλασσας και όχι προτάσεις για την ευρύτερη αξιοποίηση αυτής της ευκαιρίας. Σωπάσατε για την εξαγγελία του για φτηνό ρεύμα από το ’18 και μετά και δεν ακούσθηκε μια πρόταση αν μπορεί να  πραγματοποιηθεί και αν μπορεί να ωφεληθεί περισσότερος κόσμος.
Κρίμα. Ήσασταν λαλίστατοι πριν έρθει και όταν ήρθε μόνο το φέρετρο σκεφτήκατε να προσφέρετε. Το αν αυτό έγινε τάφος των κραυγών σας δεν σας νοιάζει. Εσείς μετράτε ποσοστά των δημοσκοπήσεων και τρίβετε τα χέρια σας.  Αυτή είναι η αλήθεια. Πονάει  γι’ αυτό λέγεται αλήθεια.

ΥΓ. Δεν έχω καμία διάθεση να εξυμνήσω τις εξαγγελίες Τσίπρα. Αλλά βρε αδελφέ θα έρχονταν, δεν σκεφθήκατε κάτι ουσιαστικότερο και επιβεβαιώσατε την  αρχαία ρήση: Γέλως ήδιστος εις εχθρούς γελάν” Σοφοκλής (Αίας 79)  που θα πει: Είναι πάρα πολύ ευχάριστα τα γέλια που γίνονται σε βάρος των εχθρών.

Του Κων/νου Τζέκη
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια