Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρεωστική κάρτα θυμώνει όταν ξοδεύεις περισσότερα!


Χρεωστική κάρτα με συναισθήματα; Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τη νέα αυτή πρωτότυπη εφέυρεση.

Η εφεύρεση αυτή ανήκει στο φοιτητή Λίαμ Τάκγουντ, ο οποίος εμπνεύστηκε και υλοποίησε αυτήν την ιδέα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως καίριας σημασίας για μεγάλη μερίδα καταναλωτών. Η νέα χρεωστική κάρτα που θα μπορεί να ενημερώνει τον κάτοχό της για το ποσό που ξοδεύει, με μια ευφάνταστη τεχνική.

Η κάρτα που «εκφράζει τα συναισθήματά της», του Λίαμ Τάκγουντ διαθέτει ένα πρόσωπο στην επάνω δεξιά γωνία που μπορεί να αλλάξει από χαρούμενο σε θλιβερό ή θυμωμένο ανάλογα με το ποσό που δαπανάται!  Αυτή του η εφεύρεση στοχεύει στο να βοηθήσει τους ανθρώπους να εξοικονομήσουν χρήματα όταν δελεάζονται να σπάσουν τον προϋπολογισμό τους.


Βέβαια, υπάρχουν ακόμη εκκρεμείς λεπτομέρειες για επεξεργασία, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι η κάρτα θα συνδέεται με μια εφαρμογή που θα βοηθά τους ανθρώπους να διαχειρίζονται την οικονομική τους κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Λίαμ, ο οποίος σπουδάζει γραφιστική στο Πανεπιστήμιο του Derby, κέρδισε το κορυφαίο βραβείο στο Royal Society of Arts Student Design, αφού η κριτική επιτροπή και οι διευθυντές τραπεζών, λάτρεψαν αυτήν τη μοναδική ιδέα.


Πηγή: now24.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια