Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκ στην Πάτρα: Εκαιγαν το μωρό τους με τσιγάρα - Συνελήφθησαν

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της τραγωδίας πίσω από τη μεταφορά ενός βρέφους μόλις επτά μηνών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.

Οπως ακαλύφθηκε, οι δύο γονείς μετέφεραν το μωράκι στο νοσοκομείο, προχθές το βράδυ, αφού πρώτα το είχαν χτυπήσει και το είχαν κάψει με τσιγάρα, μέσα στο ισόγειο σπίτι στο οποίο μένουν.
Το επτά μηνών βρέφος στη συνέχεια διεκομήσθη στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο. Δεν πρόκειται για οικογένεια ρομά ή άλλοδαπών.
Ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα,  προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο.
dete.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια