Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανθρωποκτονίες και ισόβια βαρύνουν ορισμένα από τους συλληφθέντες για την εμποτισμένη κοκαΐνη

Με πλούσιο ποινικό παρελθόν είναι και οι έντεκα συλληφθέντες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών για την εξάρθρωση του κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης κοκαΐνης σε μη
ανιχνεύσιμη μορφή.
Στην... κορυφή ο φερόμενος ως εγκέφαλος, ο 44χρονος από την Αλβανία, ο οποίος για πρώτη φορά πέρασε από τον 11ο όροφο τής ΓΑΔΑ στις 20 Νοεμβρίου 2008 με τις κατηγορίες της κατοχή και πώλησης ναρκωτικών. Τότε, καταδικάστηκε σε ποινή 8 ετών και 10 μηνών, αλλά στα μέσα Ιανουαρίου του 2012 αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Στις 25 Οκτωβρίου του 2013 το όνομά του συμπεριλαμβάνεται σε δικογραφία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος για ναρκωτικά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Καταδικάστηκε ερήμην σε ισόβια κάθειρξη.

Ο 44χρονος, όμως, παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και τον Απρίλιο του 2014 χαρακτηρίστηκε δραπέτης.

Στη δικογραφία του Οργανωμένου Εγκλήματος συμπεριλαμβάνονται και τα ονόματα του δεύτερου Αλβανού, αλλά και του 60χρονου από τη Βενεζουέλα, που πήγε στη Βολιβία και παρέλαβε την εμποτισμένη κοκαΐνη.

Ο αποθηκάριος της Κρήτης έχει φάκελο για υποθέσεις ναρκωτικών με ποινή φυλάκισης εννέα ετών και τεσσάρων μηνών, ενώ ένας 36χρονο Αλβανός, που διακινούσε τα ναρκωτικά σε 16 χρόνια φυλακή και 100.000 ευρώ πρόστιμο.
Ανάμεσα στος συλληφθέντες κι ένας 60χρονος, τον οποίο εντόπισαν στο Κορωπί. Στο φάκελό του οι αστνυομικοί είδαν: απόπειρα ανθρωποκτονίας, εκβιάσεις, ναρκωτικά, και εκκρεμή εντάλματα σύλληψης.

Τέλος 32χρονος από την Αλβανία, που παρέλαβε κάποια από τα διαφημιστικά με την κοκαΐνη είχε στο φάκελό του μία ανθρωποκτονία από πρόθεση, ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και είχε εκτίσει ποινή πέντε μηνών για κλοπή.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια