Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μυστήριο καλύπτει την αναπάντεχη πτώση κατεψυγμένου κρέατος στην αυλή σπιτιού στη Φλόριντα!


Μία σακούλα με εφτά κιλά κατεψυγμένου κρέατος έπεσε στην αυλή του σπιτιού μιας οικογένειας από ταη Ν. Φλόριντα.

Το μυστήριο αυτό συμβάν εκτυλίχθηκε κατά τις βραδινές ώρες. Η προσγείωση των δεμάτων στα κεραμίδια και μιας σακούλας στην αυλή, έκαναν ένα δυνατό κρότο μέσα στη σιγή της νύχτας, κάνοντας όπως ήταν φυσικό τον Travis Adair και την οικογένειά του να αναστατωθούν. Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η απορία τους εντοπίζοντας τα παράδοξα ευρήματα που περιείχαν λουκάνικα και χοιρινό.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Adair -ιδιοκτήτης του σπιτιού- στο τοπικό δίκτυο WPLG Local 10, κάλεσε την εταιρεία, η επωνυμία της οποίας αναγραφόταν στην τσάντα, αλλά ούτε εκείνοι μπορούσαν να τον διαφωτίσουν για την υπόθεση. Ύστερα, αποπειράθηκε να λύσει το μυστήριο και από τη διεύθυνση που αναγραφόταν στο πακέτο, αλλά τα στοιχεία τον οδήγησαν σε έναν άντρα που ζούσε 273 χλμ. μακριά, με εκείνον να του λέει πως δεν έχει ιδέα για το τι μπορεί να συνέβη.


«Ήταν σαν να έπεσε κεραυνός. Πεταχτήκαμε όλοι από τον ύπνο στις 4 τα ξημερώματα», λέει ο Travis. «Ξυπνήσαμε και βρήκαμε δύο πακέτα με λουκάνικα στην μπροστινή αυλή μας. Μετά λέμε, εντάξει, ας ανέβουμε στη σκεπή να δούμε αν έχει κι άλλα», εξηγεί ο Travis. Στη σκεπή βρήκαν ακόμη τρία πακέτα με ιταλικό χοιρινό.

Πρόκειται για μιαν υπόθεση που έχει διεγείρει με έντονο τρόπο το ενδιαφέρον των Αμερικανών. Μάλιστα, η οικογένεια βρέθηκε καλεσμένη στο βραδινό talk show του Jimmy Kimmel για να συζητήσει με τον παρουσιαστή τις εικασίες που έχουν κάνει για το περιστατικό.


Πηγή: now24.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια