Αναστάτωση στην Αντιτρομοκρατική από απειλές κατά του Προέδρου του ΣτΕ

Αναστάτωση στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία από ύποπτο φάκελο που στάλθηκε προ μερικών ημερών στην κατοικία του Προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας κ Νίκου Σακελλαρίου κι ο οποίος διαπιστώθηκε αργότερα ότι περιείχε απειλητικό μήνυμα με σειρά στοιχείων για τις καθημερινές κινήσεις του!  Ήδη έχει ζητηθεί η ενίσχυση των μέτρων φρούρησης του Προέδρου του Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τα αρχικά στοιχεία ο φάκελος στάλθηκε, την προηγούμενη εβδομάδα, ταχυδρομικώς, ενώ παραμένει άγνωστο αν υπήρχε αναφορά ονόματος αποστολέα. Εκείνο το διάστημα ο κ Σακελλαρίου απουσίαζε. Τον φάκελο φέρεται να παρέλαβαν αστυνομικοί και συνεργάτες του ανώτατου δικαστικού λειτουργού και τον ήλεγξαν σε συσκευή x-ray για εκρηκτικό μηχανισμό, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Ενώ φαινόταν ωστόσο ότι το θέμα ήταν «λήξαν», ο κ Σακελλαρίου μόλις επέστρεψε προ τριών ημερών, άνοιξε τον φάκελο και διαπιστώθηκε ότι περιείχε απειλές για αιματηρή ενέργεια σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απειλές αφορούν διάφορες αποφάσεις του κ Σακελλαρίου, αλλά και την ψήφο του όπου είχε μειοψηφήσει στην απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες κι οδήγησε στην ακύρωση του σχετικού διαγωνισμού.

 Όπως ανέφεραν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ ο άγνωστος αποστολέας φέρεται να γνωρίζει κινήσεις από την προσωπική ζωή του Προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας και να τον απειλεί ότι δολοφονική επίθεση εναντίον του , μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.

Βασίλης Λαμπρόπουλος - tovima.gr
_