Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αξιωματικός της ΕΛΑΣ μπράβος σε κλαμπ της Ρόδου; Καταγγελία για άνωθεν συγκάλυψη κακοποίησης

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις αστυνομικών προς το bloko.gr για την άνομη εως και παράνομη δράση αξιωματικών και κατώτερου προσωπικού της Ρόδου, με την εντύπωση που
σχηματίζεται είναι μάλλον πως λύκοι φυλάνε προβατα.


Θυμίζουμε πως οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν μετά την χυδαία ανάρτηση στο facebook νεαρής γυναίκας του αποκαλούμενου και ως Ράμπο του νησιού και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αρμόδιες υπηρεσίες του αρχηγείου και οι εωτερικές υποθέσεις έχουν ήδη ζητήσει ενημερωση για όλα όσα καταγγελλονται. Ευχή μας πραγματικά ειναι όλα ν' αποτελούν ευφάνταστα αποκυήματα, αλλά μάλλον διατυπωνουμε ευσεβείς ποθους.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νέες καταγγελίες, αστυνόμος που κατονομάζεται, εργάζεται ως μπράβος σε κλαμπ στο Φαληράκι, κοντ'σ σε καταστημα στριπτιζ που ανήκει στην ιδιοκτησία στενού συγγενή άλλου αξιωματικού και όπως έχει ήδη καταγγελθεί, βρισκεται μονίμως στο απυρόβλητο του αστυνομικού ελέγχου, σε αντίθεση με τα καταστήματα των ανταγωνιστών του.

Ο αξιωματικός που φέρεται ως μπραβος, αναφέρεται πως είναι γνωστός και ως βασιλιάς της πρωτεΐνης, ενώ λέγεται πως πριν από λίγες μόλις ημέρες γρονθοκόπησε άγρια υπήκοο Αλβανίας. Το εξωφρενικό είναι -αν ισχύει- ότι το θύμα πήγε στην αστυνομική διεύθυνση για να καταγγείλει την κακοποίηση, πλην όμως είτε επειδή πιέστηκε, είτε με άλλη μεθόδευση, η υπόθεση σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, συγκαλύφθηκε.

Αυτά σύμφωνα με τον αναγνώστη συμβαίνουν στο Φαληράκι όταν πέφτει η νύχτα.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια