Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δεν θα πιστεύετε το λόγο για τον οποίο αυτός ο άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του


Τη σύζυγο του και μητέρα τριών παιδιών φέρεται να δολοφόνησε ένας Αμερικανός, επειδή «γελούσε μαζί του», σύμφωνα με έγγραφα που δημοσίευσε το FBI, επικαλούμενο αυτόπτη μάρτυρα.

Ειδικότερα, το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη στο κρουαζιερόπλοιο «Emerald Princess». Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στην καμπίνα του ζευγαριού, φέροντας βαθύ εγκεφαλικό τραύμα. Στο σημείο έσπευσε το ιατρικό επιτελείο του πλοίου, αλλά δεν κατάφερε να την σώσει και ο θάνατός της έγινε γνωστός 20 λεπτά αργότερα.


Ο Kenneth Manzanares είναι ο βασικός ύποπτος για το θάνατο της 39χρονης συντρόφου του, Kristy. Αυτόπτης μάρτυρας που μετέβη στο δωμάτιο, κατήγγειλε ότι είδε αίμα στα χέρια και στα ρούχα του κατηγορούμενου μετά το περιστατικό. Μάλιστα, όπως υποστήριξε, τον είδε να προσπαθεί να σύρει το πτώμα της γυναίκας του, ώστε να το ξεφορτωθεί στο βυθό της θάλασσας.  Ρωτώντας το Manzanares για το τι είχε γίνει, ισχυρίζεται ότι έλαβε την απάντηση: «Δεν σταματούσε να γελάει εις βάρος μου».


O Manzanares συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση. H προανακριτική εξέταση, καθώς και η απολογία του έχουν οριστεί για τις 10 Αυγούστου. Μέχρι τότε ο φερόμενος ως δράστης έχει κριθεί προφυλακιστέος.


Πηγή: now24.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια