Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποια ρούχα αρέσουν στις γυναίκες να φοράς στις διακοπές σου;


Είστε έτοιμοι να πακετάρετε τις βαλίτσες σας και να ξεκινήσετε τις διακοπές σας.

Αν και το πακετάρισμα των ρούχων αποτελεί πονοκέφαλο για τις γυναίκες και οι άνδρες δεν θα πρέπει να το παίρνουν ανάλαφρα, αν φυσικά θέλουν να αρέσουν στη νέα τους σύντροφο.

Αν τα ρούχα που επιλέγετε να πάρετε μαζί σας στις διακοπές βασίζονται μόνο στην άνεση, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα δείχνετε στα καλύτερά σας.

Το κλειδί για να επιλέξετε τα κατάλληλα ρούχα για τις διακοπές και να δείχνετε άψογοι και στυλάτοι στα μάτια της συντρόφου σας, είναι να συνδυάσετε την πρακτικότητα με το σεξ απίλ χωρίς να φαίνεται ότι κάνετε υπερπροσπάθεια για κάτι που δεν είστε πραγματικά.

Επειδή, όμως, η κάθε γυναίκα έχει το δικό της προσωπικό γούστο, έγινε μια δημοσκόπηση 100 γυναικών σχετικά με το ντύσιμο που πρέπει να έχει ένας άντρας στις διακοπές του.

Δες παρακάτω τα ρούχα που θέλουν να σε βλέπουν να φοράς!

Το καπέλο που πρέπει να επιλέξεις:  Οι γυναίκες προτίμησαν το απλό κλασικό καπέλο επειδή είναι άνετο και στυλάτο χωρίς υπερβολές.

Το μπλουζάκι που θέλουν να σε βλέπουν να φοράς: Για ακόμη μια φορά οι γυναίκες προτίμησαν το κλασικό και πιο απλό μπλουζάκι της λίστας. Λίγες ήταν εκείνες που προτίμησαν το αμάνικο μπλουζάκι!

Το παντελόνι που πρέπει να φορέσεις: Όσον αφορά το παντελόνι οι περισσότερες γυναίκες προτίμησαν ένα απλό τζιν γιατί διαφωνούσαν στο ιδανικό μήκος μιας βερμούδας.

Το τζάκετ που θέλουν να φορέσεις: Το κλασικό τζάκετ με στρατιωτικό στυλ επέλεξαν οι περισσότερες γυναίκες, ενώ το φούτερ με κουκούλα και το τζιν τζάκετ ήταν η τελευταία τους επιλογή.

Τα παπούτσια που πρέπει να πάρεις μαζί σου: Όπως αποδεικνύεται, οι γυναίκες προτιμούν τα σουέντ μποτίνια.

Η τσάντα που θέλουν να σε βλέπουν να κρατάς: Οι περισσότερες γυναίκες επέλεξαν το σακίδιο!


Πηγή: manslife.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια